Predstavnici Ambasade SAD-a u BiH u posjeti Udruženju LiNK

30.01.2017. 12:21 / Izvor: Akta.ba
Predstavnici Ambasade SAD-a u BiH u posjeti Udruženju LiNK

U prostorijama LiNK Mostar održan je sastanak sa predstavnicima Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.

U prostorijama Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar održan je sastanak sa predstavnicima Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Bosni i Hercegovini. Ispred Udruženja LiNK na sastanku je sudjelovao predsjednik Udruženja LiNK Tomislav Majić i direktorica Centra usluga LiNK-a Alisa Gekić.

Ovom prigodom su domaćini predsjednik Majić i direktorica Gekić upoznali predstavnike Ambasade SAD u BiH o radu Udruženja LiNK i problemima malih i srednjih poduzetnika u Hercegovini ali i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Govorili su o brojnim realiziranim projektima kroz koje su  podržana broja radna mjesta, kao i doprinos u otvaranju novih poduzeća i nanovo formiranih radnih mjesta kroz same projekte. Također, razgovarali su i o budućim planovima rada i planiranim implementacijama projekata, koji su vezani za poboljšanje poslovnog okruženja i samog unaprjeđenja biznisa, kao i boljeg strukturiranja tržišta rada.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti