Nobel Corporation petu godinu zaredom na sajmu Grapos-EXPO

19.04.2017. 08:57 / Izvor: Akta.ba

Jedan od već poznatih izlagača, koji se na sajmu u Gračanici predstavlja petu godinu zaredom je Nobel Corporation d.o.o. iz Mostara.

U periodu od 18. do 22. travnja 2016. godine u Gračanici se održava 7. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta "Grapos-EXPO".

Jedan od već poznatih izlagača, koji se na ovom Sajmu predstavlja petu godinu zaredom je Nobel Corporation iz Mostara, generalni uvoznik i distributer električnog grijanja i bojlera francuske kompanije Atlantic za tržište Bosne i Hercegovine.

U svom izložbenom prostoru predstavljaju "Rješenja za ugodan život". Tako na štandu Nobela možete pronaći filtere i sisteme za pročišćavanje vode, Ekofrend sisteme za uštedu vode i energije, Atlantic bojlere na čijem se grijaču ne skuplja kamenac te vrhunsko grijanje Atlantic konvektore i radijatore.

"Za vrijeme trajanja Sajma, svim posjetiteljima nudimo bogat asortiman proizvoda iz programa Atlantic-konvektori i radijatori za grijanje, električni bojleri sa posebnim naglaskom na Steatite Turbo, koji posjeduje inovativnu tehnologiju, jedinstvenu na tržištu BiH. Osim toga, tvrtka Nobel je na sajmu prisutna i sa programom filtera i sistema za omekšavanje vode, kao i sistema za uštedu vode Preval. Svim kupcima odobravamo i popust od 15% na kompletan asortiman. Stoga, pozivamo poslovne partnere i sve zainteresirane da posjete naš štand koji se nalazi u paviljonu B1", poručuje Sanjin Topić, direktor prodaje programa Atlantic.

Ako se pitate kako piti čistu vodu, a da je ne kupujete i pri tom napravite znatne uštede, u Nobelu imaju rješenje.

Prema urađenim analizama, korištenje kućnog filtera za vodu RO 5, donosi uštede od 400 eura godišnje.

RO 5, dostupan i na sajmu u Gračanici, jedan je od najtraženijih proizvoda Nobela.

Štand i djelatnike tvrtke Nobel Corporation, prilikom obilaska Sajma, posjetila je i veleposlanica Republike Francuske u BiH Claire Bodonyi.

Sajam "Grapos-Expo" Gračanica je međunarodnog karaktera na kojem se predstavljaju izlagači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Italije, Njemačke i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a čiji je cilj promocija poduzetništva i povezivanje domaćih i inozemnih poduzetnika, te pozitivan utjecaj na stvaranje poduzetničke klime i intenziviranje privrednih aktivnosti.

Tijekom trajanja sajma bit će upriličene i zanimljive prezentacije za mala i srednja poduzeća i obrte.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti