Finansijski pokazatelji 2016. za firme iz FBiH dostupni na Akta.ba

28.04.2017. 11:51 / Izvor: Akta.ba
Finansijski pokazatelji 2016. za firme iz FBiH dostupni na Akta.ba

Obavještavamo vas da su finansijski pokazatelji za 2016. godinu, za firme iz FBiH od danas ekskluzivno dostupni na portalu Akta.ba.

Obavještavamo Vas da su finansijski pokazatelji za 2016. godinu, za firme iz FBiH, od danas ekskluzivno dostupni na portalu Akta.ba.

Finansijski pokazatelji za 2016. godinu za 21.838 poslovnih subjekata dostupni su iz registra finansijskih izvještaja Finansijsko-informatičke Agencije FBiH (FIA). Napominjeno da 33 firme nisu predale ispravan izvještaj, te da će njihovi podaci biti naknadno insertovani.

Kao i prethodnih godina nastojali smo da u što kraćem vremenskom roku korisnicima svojih usluga omogućimo pristup dijelu podataka iz finansijskih izvještaja poslovanja registrovanih pravnih subjekata, a sve s ciljem da vam ovim informacijama omogućimo sigurnije i kvalitetnije poslovanje.

I ove godine na uvidu su podaci o ukupnom prihodu, sveobuhvatnoj dobiti, broju uposlenih, te izvještaj o transakcijskim računima pravne osobe sa statusom računa (aktivan, blokiran, ugašen), nazivom banke i brojem transakcijskog računa.

Poslovni portal Akta.ba svojim klijentima omogućava da kroz podatke iz finansijskih izvještaja smanje rizik u svom poslovanju i pomogne u pronalaženju kredibilnog partnera koji na vrijeme izmiruje svoje obaveze prema svim poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima.

Podaci se nalaze u rubrici Registar, pojedinačno za svaki profil registovanog pravnog subjeka u Federaciji Bosne i Hercegovine koji je predao finansijski izvještaj za 2016. godinu.

Napominjeno, finansijski pokazatelji na usluzi su klijentima portala Akta.ba u sklopu Premium i Registar + paketa.

FINANSIJSKE POKAZATELJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti