Kompanija Špica dobila certifikat za integraciju rješenja Time&Space

16.06.2017. 14:44 / Izvor: Akta.ba
Kompanija Špica dobila certifikat za integraciju rješenja Time&Space

Kompanija Špica International je pridobila certifikat za integraciju svojeg rješenja Time&Space sa poslovno informacijskim sistemom.

Kompanija Špica International je pridobila certifikat za integraciju svojeg rješenja Time&Space sa poslovno informacijskim sistemom SAP ERP. Testirano i standardizirano rješenje za integraciju Time&Space sa SAP ERP omogućava korisnicima učinkovito i dugoročno rješenje za upravljanje radnim vremenom zaposlenih, te visoku stopu sigurnosti. Špica rješenja registracije radnog vremena i kontrole pristupa su aktivne kod velikog broja domaćih, regionalnih i globalnih partnera, od kojih su mnogi i SAP korisnici.

SAP Integration and Certification Center je sa podijeljenim certifikatom potvrdio povezanost Špica Time&Space sa SAP ERP 6.0 za sinkronizaciju kadrovskih podataka i podataka o evidenciji radnog vremena zaposlenih sa aplikacijom obračuna plaća u SAPu.

"U Špici International smo ponosni, da smo pridobili SAP certifikat za rješenje Time&Space", rekao je vlasnik grupacije Tone Stanovnik.

"Na taj način smo otvorili nove mogućnosti, da skupa sa SAP rješenjem iskoristimo potencijal integracije sa SAPovim i drugim ERP rješenjima. Tako smo povećali prepozatljivost i ugled našeg proizvoda, te si otvorili nove kanale za poslovnu suradnju sa novim i postojećim korisnicima, te rast poslovanja na domaćem i stranim tržištima".

SAP je sa ciljem povećanja prilagodljivosti i praćenja novih trendova postavio novi SAP APP centar. Ta novost omogućava da njihovi partneri razvijaju rješenja integracije, te da se SAP poveže sa agilnim ponuđačima visokotehnoloških rješenja, svih veličina.

Time&Space sa certifikatom integracije sa SAP ERP (HCM) smanjuje rizik uvođenja i korištenja Špica programske i terminalne opreme za praćenje podataka o radnom vremenu zaposlenih.  SAP korisnici na taj način dobiju visokokvalitetno i testirano rješenje, sa kojim umanje potrebu za administracijom, smanje broj grešaka i ubrzaju proces skupljanja podataka za obračun plaća. Na osnovi ažurnih i kvalitetnih podataka su im dostupne analize radnog vremena i priprema izvještaja, sa kojim se povećava učinkovitost operativnog vođenja i pravilnost strateških odluka pri upravljanju sa ljudskim resursima.

Inovativna rješenja Time&Space su plod vlastitog razvoja i iskustva. Cjelovito rješenje sadrži programsku opremu za registraciju radnog vremena, registracijske terminale Zone Button, kontrolere pristupa Zone Access, mobilne terminale MATT i čitače RFID kartica. U sklopu rješenja Špica International ugrađuje i biometrične identifikacijske tehnologije vodećih svjetskih proizvođača, opremu za video nadzor i opremu za kontrolu pristupa (vrata, brave, rampe, barijere...)

Špica International je također i dio programa SAP PartnerEdge, preko kojega blisko surađuje sa kompanijom SAP pri razvoju i certificiranju tehničke integracije svojih rješenja sa programskom opremom SAP. Takva rješenja i aplikacije nadograđuju vrijednost SAP rješenjeima, što krajnjem korisniku omogućava bolje prilagođavanje poslovnim potrebama i postizanje odličnih poslovnih rezultata. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti