Edu720 – jedinstvena online platforma za edukaciju zaposlenika

31.05.2018. 13:22 / Izvor: Akta.ba
Edu720 – jedinstvena online platforma za edukaciju zaposlenika

Edu720 – jedinstvena online platforma za edukaciju zaposlenika – nova usluga za poslovne korisnike BH Telecoma.

U Sarajevu je danas svečano potpisan ugovor između BH Telecoma i kompanije Edu720 d.o.o. Sarajevo, s ciljem zajedničkog pružanja dodatne usluge edu720, namijenjene poslovnim korisnicima. Ova usluga u ponudi BH Telecoma je omogućena pravnim licima koja koriste usluge širokopojasnog pristupa internetu i/ili postpaid usluge mobilne telefonije BH Telecoma.  Riječ je o jedinstvenom online edukativnom sistemu za učenje, koji obezbjeđuje brzo i efikasno usvajanje znanja i informacija.

Edu720 je idealna usluga za korištenje u svim organizacijama, s obzirom na mnogobrojne funkcionalnosti platforme edu720, bez obzira da li edukacija/dijeljenje informacija treba da obuhvati  svezaposlenike ili samo dio njih, i bez obzira da li su zaposlenici u kancelarijama ili rade "na terenu". Svaki zaposlenik platformi može pristupiti putem web responsive portala, koristeći jednostavan web browser ili preko tableta i smartphonea, putem posebno kreiranih android i iOS aplikacija.

Edu720 putem svojih web i mobilnih aplikacija omogućava zainteresovanim kompanijama svakodnevnu  edukaciju zaposlenih pregledom kratkih multimedijalnih sadržaja. Područje primjene usluge je veoma široko, a zaposlenicima se mogu prezentovati edukativni sadržaji iz različitih oblasti.

U pogledu saradnje BH Telecoma i firme Edu720, tokom svečanog potpisivanja ugovora, izvršni direktor za razvoj poslovanja i član Uprave BH Telecoma prof. dr. Duljko Hasić istakao da se ovom saradnjom dodatno proširuju mogućnosti poslovnih korisnika usluga BH Telecoma, da uz više nego pristupačne cijene, a prema svojim potrebama, provode edukacije zaposlenih. Ideja za kreiranjem platforme prilagođene nano-learning principu se ocjenjuje izuzetno kvalitetnom s obzirom da princip rezultira u 100 postotnom usvajanju potrebnih informacija uz minimalnu fiksnu mjesečnu naknadu, rješavajući problem generisanja visokih troškova prilikom održavanja neefikasnih edukacija sa kojim se mnoge kompanije danas suočavaju. Uvođenje usluge edu720 zajedno sa ostalim uslugama koje prate i integrišu u ponudu najnovija tehnološka rješenja, BH Telecom nastoji obogatiti portfolio usluga s ciljem obezbjeđenja jedinstvenog rješenja za ispunjenje svih identificiranih potreba kompanija.

Adnan Bešović, direktorkompanije Edu720 d.o.o. Sarajevo, iskazao je zadovoljstvo i zahvalnost kompaniji BH Telecom na  prihvatanju partnerstva  i izjavio da aktivno educirano osoblje predstavlja benefit svake kompanije, te ga samim tim postavlja na korak ispred konkurencije. Naglasio je da je BH Telecom prepoznao benefite koje pruža platforma edu720, te  će platformu/uslugu edu720 nuditi pravnim licima i tako doprinijeti još efikasnijem razvoju kompanija, kroz najjače sredstvo razvoja i napretka –  edukaciju.

Korištenje usluge edu720 u ponudi BH Telecoma je omogućeno po cijeni već od 292,50 KM mjesečno, dok se priprema video-materijala naplaćuje jednokratno po cijeni od 70,20 KM.

Svi zainteresirani poslovni korisnici imaju pravo na 30 dana probnog korištenja usluge, a prilikom aktivacije usluge će besplatno biti pripremljen video-materijal za realizaciju probne edukacije u njihovoj kompaniji/organizaciji.

Više informacija o usluzi možete saznati ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti