Energoinvest SUE isporučuje električne punionice za EPBiH

12.10.2018. 09:12 / Izvor: Akta.ba
Energoinvest SUE isporučuje električne punionice za EPBiH

Firma Energoinvest SUE d.d. Sarajevo pobijedila je na tenderu Elektroprivrede BiH za isporuku punionica za električna vozila. 

Elektroprivreda BiH sprema se za gradnju novih električnih punionica. Naime, nedavno je objavljen tender za nabavku punionica za električna vozila, a za potrebe djelatnosti distribucije ovog javnog preduzeća. Posao isporuke punionica za električna vozila dobila je sarajevska firma Energoinvest SUE d.d. Sarajevo.

Kako se navodi u odluci, nadležna Komisija za javne nabavke ugovornog organa izvršila je otvaranje, pregled i ocjenu primljenih ponuda i utvrdila da je ponuda ponuđača Energoinvest SUE d.d. Sarajevo ispunila zahtijevane tenderske uslove te je, na osnovu kriterija "najniža cijena", ocijenjena kao najpovoljnija ponuda sa ukupnom cijenom ponude od 34.000,00 KM (bez PDV-a).

U otvorenom postupku javne nabavke ponude su dostavili još konzorcij Malcom d.o.o. Sarajevo i Hager d.o.o. Sarajevo, SLT d.o.o. Zenica i IMPLERA d.o.o. PE ELEVAT, Slovenska Bistrica.

Energoinvest SUE je vodeća kompanija u implementaciji i održavanju uređaja energetske elektronike koja se već preko 30 godina bavi sistemima za napajanje.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti