Akta.ba u Banjoj Luci: Dođite i posjetite nas na sajmu GRAMES-DEMI 2019

12.03.2019. 11:37 / Izvor: Akta.ba
Akta.ba u Banjoj Luci: Dođite i posjetite nas na sajmu GRAMES-DEMI 2019

Na ovogodišnjem Sajmu svoje mjesto naći će blizu 100 kompanija iz svijeta građevinarstva, te elektro i mašinske sfere poslovanja.

Poslovni portal Akta.ba jedan je od učesnika 23. Međunarodnog sajma građevinarstva i elektro-mašinske industrije i inovacije - GRAMES-DEMI 2019, koji se u Banjoj Luci održava od 13. do 16. marta.

Ovom prilikom pozivamo sve klijente poslovnog portala Akta.ba, kao i one koji to planiraju postati, da nas posjete na prostoru Banjalučkog velesajma, hali I  i da vrijeme iskoristimo za ugodno druženje i razgovor, ali i sklapanje novih poslova.

Na ovogodišnjem Sajmu svoje mjesto naći će blizu 100 kompanija iz svijeta građevinarstva, te elektro i mašinske sfere poslovanja. Sajam će ugostiti izlagače iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Kine, Crne Gore, Austrije, Njemačke, Mađarske i Turske.

Neke od kompanija tradicionalno poklanjaju povjerenje ovom događaju, pa neće izostati ni ove godine, dok će sajam upotpuniti i novi poslovni subjekti.

Sajam je za posjetioce otvoren od 10 do 19 časova, u subotu 16. marta od 10 do 16 časova. Svečano otvaranje sajma je 13. marta u 11 časova.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti