Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

CREATIVO Centar siguran partner za uspješnu realizaciju svih vaših zahtjeva

17.07.2018. 14:24 / Izvor: Akta.ba

Creativo Centar d.o.o. je firma koja svojim klijentima pruža usluge video produkcije, osmišljavanja i realizacije promotivnih kampanja i događaja,  razvoja IT&WEB aplikacija, te organizaciju treninga za izgradnju kapaciteta zaposlenika u firmama ili pojedinaca.

Firma Creativo Centar d.o.o. insistira na invidualnom pristupu prema svakom klijentu kako bi svoju ekspertizu i usluge optimizovali i prilagodili ostvarenju vaših poslovnih ciljeva i potreba. Klijenti Crativo centar su biznis kompanije, institucije vlasti, nevladine organizacije, ali i pojedinci.

Vrijednosti

KREATIVNOST

Creativo Centar nudi originalna i kreativna poslovna rješenja, u potpunosti prilagođena zahtjevima i potrebama naših klijenata.

POUZDANOST

Siguran i pouzdan partner za uspješnu realizaciju svih vaših zahtjeva.

PARTNERSTVO

Gradi partnerski odnos sa svojim klijentima, uvažavajući specifičnost svakog klijenta i novog poslovnog zadatka.

PROFESIONALNOST

Creativo tim čine provjereni eksperti koji svojim predanim i profesionalnim pristupom jesu garancija poslovnog uspjeha i dobrih odnosa sa klijentima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti