Eksperti Eurofasta govorili o uticaju zakonodavstva na poslovne aktivnosti EU

04.04.2018. 10:46 / Izvor: Akta.ba
Eksperti Eurofasta govorili o uticaju zakonodavstva na poslovne aktivnosti EU

Jedna od fokusnih tacaka konferencije je nadolazece GDPR uskladjivanje.

Preko 70 savjetnika iz Eurofast kancelarija okupili su se u Atini od 16-18. marta radi godisnje South East Europe & Middle East ( SEEME ) konferencije i team building dogadjaja. Dolazeci iz svih Eurofast kancelarija i predstavljajuci sve servisne linije, nas tim je proveo znacajno vrijeme diskutujuci o problemima vezanim za razvoj poslovanja, ali i razmjenjujuci iskustva, sticuci nova znanja i stvarajuci nove prilike.

Jedna od fokusnih tacaka konferencije je nadolazece GDPR uskladjivanje.

Eurofastovi eksperti detaljno su diskutovali  kakav ce uticaj relevantno zakonodavstvo imati na poslovne aktivnosti  unutar i van Evropske unije, kao i razmjenjivali ideje kako da pruzanje  izuzetnih usluga klijentima bude jos bolje.

Sirok spektar manjih radionica sa sjajnim, kako geografskim fokusom, tako i fokusom na specificne usluge, naveo je ucesnike na kreativno razmisljanjem kako bi se  razvile  nove usluge za postojece klijente i istovremeno zauzele nove trzisne nise. Istrazivana je sinergija izmedju kancelarija, u pogledu unakrsne prodaje i zajednickog pristupa targetiranim trzistima.

Konferencija je bila jos jedan dokaz da je glavna snaga Eurofasta njegova povezanost  tima savjetnika koji su uvijek spremni da udruze snage kako bi poboljsali kvalitet usluga koje nude svojim klijentima.

Za dalje informacije o Eurofastu I njihovim uslugama posjetite www.eurofast.eu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti