Kreativni koncept m:tel korporativnih kampanja među 25 najboljih u regionu

23.09.2013. 15:11 / Izvor: eKapija.ba
Kreativni koncept m:tel korporativnih kampanja među 25 najboljih u regionu

Zahvaljujući kampanji kreiranoj i produciranoj za potrebe promocije usluga kompanije m:tel, rad marketinške agencije Aquarius se našao među 25 najboljih kampanja u regionu na revijalnom festivalu Balcannes.

Zahvaljujući kampanji kreiranoj i produciranoj za potrebe promocije usluga kompanije m:tel, rad marketinške agencije Aquarius se našao među 25 najboljih kampanja u regionu  na revijalnom festivalu Balcannes, održanom od 19. do 22. septembra u okviru Weekend media festivala u Rovinju. Na konkurs je svoje radove prijavilo više od 60 agencija iz regiona, saopšteno je iz m:tela.

"Izuzetno smo srećni što se za m:tel čulo i van granica tržišta na kome poslujemo. Nastojimo da budemo kreativni i inovativni, ne samo u domenu kreiranja ponude za naše korisnike nego i u sferi njihove promocije. Saradnja sa Aquariusom nam je to i omogućila, što je i nagrađeno ovim regionalnim priznanjem", istakao je Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Kreativni koncept nagrađene korporativne kampanje bazira se na priči koja će trajati minimum narednih godinu dana, koja ima ideju da se korisnici usluga mogu lako identifikovati sa likovima iz četvoročlane porodice i njihovog komšiluka i njihovim navikama, potrebama i željama za sredstvima komunikacije koje nudi kompanija m:tel. Iz 'epizode u epizodu' ove zanimljive priče sa neočekivanim zapletima koji se emituju na televizijama i još zanimljivijim raspletima koji se nalaze na Youtube kanalu mtelimateprijatelje, m:tel prenosi jasne poruke na zanimljiv i inovativan način pokazujući još jednom da ide u korak sa trendovima današnjice.

"Zaista smo ponosni na ovo priznanje jer je mnogo truda, rada i kreativnosti uloženo u stvaranje jednog ovakvog koncepta. Priznanje je stiglo u pravo vrijeme jer upravo ove godine Agencija Aquarius obilježava 20 godina postojanja na tržištu advertisinga", istakla je Brankica Janković, direktorica agencije Aquarius.

Kompanija M.tel u saradnji sa Agencijom Aquarius priprema brojne zanimljive projekte koje će uskoro predstaviti javnosti.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti