Lightmedia uvela vizuelne komunikacije u novi okvir poslovanja u BiH

01.04.2014. 16:09 / Izvor: eKapija.ba
Lightmedia uvela vizuelne komunikacije u novi okvir poslovanja u BiH

Koristeći savremene tehnike projektovanja i komuniciranja, najnovije materijale i poštujući ekološke standarde Lightmedia osvojila je kompletno tržište BiH.

Društvo Production Lightmedia d.o.o. vizuelne komunikacije Tuzla, registrovano je 2007. godine. Osnivač i vlasnik društva je Amir Suljagić dipl.ing.el. iz Tuzle. Motiv za registaciju biznisa, bila je želja da se novim idejama i inovativnim pristupom klijentima dovede do savršenstva posao na realizaciji vizuelnih komunikacija u BiH.

Koristeći savremene tehnike projektovanja i komuniciranja, najnovije materijale i poštujući ekološke standarde, za 4 godine postojanja društva, Lightmedia osvojila je kompletno tržište BiH. Veliki broj klijenata koji su njihovi stalni kupci, potvrđuju ispravan smjer razvoja firme.

Firma Production Lightmedia uvela je vizuelne komunikacije u novi okvir poslovanja u BiH, stalno razvijajući nove servise i šireći spektar proizvoda i usluga. Inžinjering, projektovanje, modeliranje, dizajn i ispitivanje proizvoda, stavlja firmu Lightmedia u prvi plan na polju vizuelnih komunikacija.

Najnoviji materijali, primjena novih tehnika proizvodnje i komuniciranja sa klijentima omogućuju stalan rast biznisa.

Ne nabrajajući posebno proizvode i usluge koje nudimo, što uostalom možete vidjeti na našoj prezentaciji, kažemo kratko da su naši klijenti "vidljivi", a proizvodi i usluge koje nudimo čine naše klijente "vidljivim", ističu iz Lightmedia-e.

Stavljajući zajhtjeve klijenta na prvo mjesto uz primjerenu konsultantsku ulogu, klijenti uvijek dobiju optimum „vidljivosti“. Biti „viđen“ - prepoznatljiv, lociran, lagan za pronaći i stupiti u vezu sa kupcima, danas je cilj svakog biznisa, a Lightmedia čini da upravo to budete!

Vizuelno komuniciranje evoluira od postanka čovječanstva i svakim danom zahtijeva nove pristupe. Prateći sve aspekte na ovom području Lightmedia razvija odnose sa svojim kupcima i ispunjava njihove potrebe za vizuelnim komunikacijama!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti