Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Moja Banka: Moj kredit - Nenamjenski gotovinski kredit bez žiranata

14.03.2014. 15:23 / Izvor: eKapija.ba

Nakon što je s krajem 2013. godine uspješno okončana Akcija nenamjenskih kredita sa rokom otplate do dvije godine, Sektor za poslove sa stanovništvom Moje Banke 2014. godinu započinje bogatijom ponudom za još jedan veoma atraktivan proizvod pod nazivom "MOJ KREDIT".
"Moj kredit" budućim korisnicima obezbjeđuje iznose do 50.000 KM bez žiranata, sa otplatnim rokovima do 10 godina, uz nenamjensku potrošnju i posebne uslove.

Zahvaljujući uspješnoj saradnji unutar i van Banke, kreirani novi proizvod "Moj kredit" predstavlja kombinaciju sa polisom osiguranja koja za Korisnika kredita donosi sigurnost u otplati kredita prilikom nastanka nekog od sljedećih slučajeva: nesretan događaj (smrt usljed nezgode ili bolesti), invalidnost 50% i više, nezaposlenost i bolovanje.

Proizvod, kao takav, koristan je za obje ugovorne strane, kako za Korisnika kredita, tako i za Banku. Polisa osiguranja, uključena u paket, premostit će uobičajene probleme pronalaženja žiranta kod tražioca kredita, a Banci olakšati procedure odobravanja kredita, što u konačnici znači brži i sigurniji cjelokupni proces. Nesretni događaji naša su stvarnost i osiguravajuća kuća kroz preuzimanje otplate usljed nastanka osiguranog slučaja minimizira ovaj, naročito uračunljivi rizik. Za penzionere, koji spadaju u kategoriju stanovništva koja je u nezahvalnom ekonomskom položaju, kreiran je proizvod pod nazivom "MOJ KREDIT ZA PENZIONERE" koji nudi mogućnost odobrenja iznosa do 10.000 KM sa otplatnim rokom do 7 godina, što ovom kreditu daje jedinstveno mjesto na tržištu. Na takvu poziciju sui iz  Moje banke iznova ponosni, jer se temelji poslovanja Moje Banke, kao jedne od rijetkih domaćih bosanskohercegovačkih banaka, ovako i javno manifestuju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti