Primaprom: Brzinom isporuke naših proizvoda ozbiljan smo dio tržišta

19.11.2014. 08:43 / Izvor: eKapija.ba
Primaprom: Brzinom isporuke naših proizvoda ozbiljan smo dio tržišta
OTVORI GALERIJU

Kao preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prometom kancelarijskog materijala Primaprom d.o.o. je uspio da razvije svoje tržište širom BiH, zaposli obrazovan i stručan kadar kao i da proširi svoju djelatnost na proizvode iz oblasti računarske opreme

Grafička radnja, pod imenom Primaprom, registrovana je u martu 1990. godine, a u januaru 1992. godine je preregistrovana u Proizvodno, uslužno, prometno, i export- import preduzeće.

Štampa i promet kancelarijskim materijalom bili su osnovna djelatnost u prvim godinama po osnivanju, da bi se sa razvojem preduzeće širilo i na usluge servisiranja i distribucije biro, komunikacione kao i računarske opreme.

"Lepezu aktivnosti upotpunili smo izradom ekskluzivnih, promotivnih i poklon artikala od kože, drveta i ostalih prirodnih materijala sa izradom logotipa poručioca i time zaokružili narasle potrebe naših kupaca u savremenom poslovanju", ističu iz preduzeća Primaprom.

Konačno 2007. godine, preduzeće se proširilo novom djelatnošću koja izlazi iz okvira dotadašnjeg djelovanja i osnovali poslovnu jedinicu u Mlinskoj Rijeci, koju čini turističko, ugostiteljsko rekreativni centar, sa sadržajima koji su posebna, pomalo bajkovita priča.

Proizvodnja

Štamparija Primaprom dugi niz godina funkcioniše kao samostalna jedinica koja konstantno raste i razvija kadar koji je spreman da odgovori važnim zahtjevima tržišta. Sektor proizvodnje je standardizovan ISO 9001:2008 standardima i kao takav konkuriše svim velikim štamparijama u regiji.

"Proizvodi koji prolaze kroz naš mašinski park sa pečatom dorade su samo odraz našeg kvaliteta i vrijednog rada.  Kvalitetom i brzinom isporuke naših proizvoda ozbiljan smo dio tržišta", ističu iz Primaprom-a.

Prodaja

Kao preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prometom kancelarijskog materijala Primaprom d.o.o. je uspio da razvije svoje tržište širom Bosne i Hercegovine, zaposli obrazovan i stručan kadar kao i da proširi svoju djelatnost na proizvode iz oblasti računarske opreme. Nakon nekog vremena asortiman artikala ponovo je proširen sredstvima za održavanje higijene u poslovnom prostoru.

U ponudi Primaprom-a je širok izbor školskog pribora, kancelarijskog materijala, igračaka, papira i papirne galanterije, galerijske robe, baterija i različitih artikala za potrebe domaćinstva. Sve zajedno u ponudi Primaprom d.o.o. se stalno nalazi oko 10.000 artikala. Preduzeća zastupa proizvode velikog broj stranih i domaćih firmi.

"Zadovoljstvo naših klijenata je najbolji pokazatelj kvaliteta i sveobuhvatnosti naših usluga. Prednost kupovine kod nas je prema riječima kupaca, mogućnost da se na jednom mjestu pronađe sve što je potrebno", ističu iz preduzeća Primaprom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti