Printec Group dobitnik nagrade European Business Awards Nacionalni šampion

15.10.2015. 10:53 / Izvor: Akta.ba
Printec Group dobitnik nagrade European Business Awards Nacionalni šampion

Printec Group jedan od najbrže rastućih kompanija informacijske tehnologije, u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, izabrana je kao nacionalni prvak za Grčku u European Business Awards pod pokroviteljstvom RSM.

Printec Group jedan od najbrže rastućih kompanija informacijske tehnologije u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, dobitnik je priznanja “Nacionalni šampion” European Business Awards pod pokroviteljstvom RSM.

The European Business Awards" prestižno je natjecanje koje prepoznaje i nagrađuje izvrsnost, najbolje prakse i inovacije u europskoj poslovnoj zajednici, a podržavaju ga brojni europski poslovni lideri, akademici, mediji i politički predstavnici.

U ovogodišnjem natjecanju u velikoj konkurenciji odabrano je je 678 kompanija iz 33 zemalja koje će kao Nacionalni šampioni predstavljati svoje države.

Marina Mavrommati, zamjenica predsjednika Printec grupe, kazala je da su ponosni što su dobili ovu nagradu.

''Veselimo se sljedećem krugu u procesu za dobivanje ovog prestižnog priznanja u kojoj ćemo moći detaljnije opisati kako postižemo naš uspjeh'', kazala je ona. 

"Čestitam Printec Group i svim ostalim kompanijama koje su izabrane da predstavljaju svoju zemlju kao državni prvaci, jer one igraju važnu ulogu u stvaranju jače poslovne zajednice", kazao je Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

Nagrada Nacionalni šampion direktno nominuje kompanije u sljedeći krug takmičenja, u kojem će internacionalni žiri i evropska internet publika nadalje ocjenjivati kandidature, sa mogućnošću  osvajanja novih prestižnih nagrada.

Za više informacija o European Business Awards, posjetite www.businessawardseurope.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti