Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Rješenja od intervencije do izrade projekata sa VD Mašinskim Instalacijama

VD Mašinske Instalacije su u potpunosti opremljene za izvođenje takvih radova te kvalitetno obučenim kadrom.

26.01.2018. 14:35 / Izvor: Akta.ba

VD Mašinske Instalacije d.o.o. Sarajevo je kompanija koja se na tržištu nalazi od 2007. godine.Smješteni su u ulici: Stupska D1, Ilidža, Sarajevo. U neposrednoj blizini Gazprom pumpe na Stupu.

Osnovna djelatnost firme je postavljanje, popravljanje i obnavljanje svih vrsta instalacija za centralno grijanje,vodovodnih instalacija,kao i klima uređaja. Svakodnevno posluju na području Sarajeva, a veće poslovne projekte obavljamoju i na području cijele Bosne i Hercegovine.

VD Mašinske Instalacije su u potpunosti opremljene za izvođenje takvih radova te kvalitetno obučenim kadrom. Na polju radova za koje nisu pokriveni vlastitim zaposlenicima i opremom imaju kvalitetne kooperante s kojima ostvaruju višegodišnju saradnju.

Njihov mladi,ali stručni tim u svom radu uvažava sve želje klijenata, prateći najnovije tržišne trendove u struci. Firmu čini tim od 18 visokokvalificiranih radnika koji uvijek imaju najbolje rješenje za Vas. Oni nisu samo stručno osposobljeni, već raspolažu i višegodišnjim radnim iskustvom u segmentu svog poslovanja. Članovi VD Mašinske Instalacije tima redovito prolaze dodatne tečajeve za postavljanje, osposobljavanje i servisiranje svih vrsta instalacija u području vodovoda, kanalizacije, grijanja, ventilacije i klimatizacije.

Prate razvoj tehnologije i novosti na tržištu te posjeduju najmoderniju tehnologiju alata za izvođenje radova kao sto su Wurt,Hilti,Bosh.

Osim toga, povjerenje svojih klijenata opravdavaju i time što posjeduju i sve potrebne licence i dozvole što im struka zahtijeva za izvođenje navedenih instalacija. Za privatne kuće, stanove ili poslovne prostore, velike stambene i poslovne objekte, njihov tim je tu za Vas: nude cjelovita rješenja od najmanjih intervencija do izrade kompleksnih projekata.

Prepustite Vaše instalacije u njihove ruke – jer se u VD Mašinske Instalacije možete pouzdati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti