Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

SK Tradeing izvršio implementaciju Symantec Enterprise Vault rješenja

SK Tradeing d.o.o. je izvršio implementaciju Symantec Enterprise Vault rješenja za automatsku arhivu mail-ova i Symantec eDiscovery sistema za inteligentno elektronsko pretraživanje u jednom od najvećih preduzeća u Bosni i Hercegovini, za preko 500 aktivnih korisnika elektronske pošte.

16.09.2014. 16:10 / Izvor: eKapija.ba

SK Tradeing d.o.o. je prije nekoliko mjeseci izvršio implementaciju Symantec Enterprise Vault rješenja za automatsku arhivu mail-ova i Symantec eDiscovery sistema za inteligentno elektronsko pretraživanje u jednom od najvećih preduzeća u Bosni i Hercegovini, za preko 500 aktivnih korisnika elektronske pošte.

Koliko ste puta bili u nedoumici da li neke informacije treba sačuvati ili obrisati? Koju politiku arhiviranja koristiti? Kako održavati krajnjeg Korisnika i administrativni pristup do njega?

Prema Gartneru, oko 70% podataka je duplikat ili istim nije pristupano više od 90 dana!

Ipak, informacije koje se ne koriste duže vrijeme ne možemo obrisati. Uvijek postoji potreba za takvim informacijama, zbog raznih revizija, HR zahtjeva, nadzora ili zbog zakonskih slučajeva.

Arhiviranje na centralni repozitorij pomaže Vam da budete proaktivni i spremni za pretraživanje informacija, jer nije pitanje ako, nego je pitanje kada će Vam to zatrebati!

Kao najrasprostranjenije svjetsko rješenje na tržištu, sa preko 10 godina iskustva, Symantec Enterprise Vault rješenje, omogućava za preko deset hiljada kupaca, bolju razmjenu, upravljanje, arhiviranje i pretraživanje elektronske pošte i elektronskih dokumenata.

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja možete nas kontaktirati putem email-a prodaja@skt.ba ili na SK Tradeing brojeve telefona.

Više informacija možete potražiti na http://www.symantec.com/enterprise-vault i http://www.symantec.com/ediscovery-platform

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti