cargo-partner Healthcare Service Desk u Turskoj

01.06.2020. 08:55 / Izvor: Akta.ba
cargo-partner Healthcare Service Desk u Turskoj

Healthcare Service Desk u Turskoj primarno je fokusiran na transport medicinske i lične zaštitne opreme.

Svijet se suočava sa velikim izazovima u borbi protiv Korona virusa, što je uzrokovalo velike potrebe za širokom paletom zaštitne opreme. Prepoznavši ovu potrebu, Turska je svojom promptnom reakcijom nedavno postala veliki proizvođač sanitarne i lične zaštitne opreme (PPE – personal protective equipment). 

Kako se vlada Turske založila da podrži ovu aktivnost u smislu podrške izvozu, to je značajno uticalo na širu sliku nabavke najraznovrsnije sanitarno-medicinske galanterije, a povoljan geografski položaj ove euroazijske zemlje, dodatni je doprinos njenom stabilnom ekonomskom rastu.

Stoga, cargo-partner sa zadovoljstvom najavljuje svoj Healthcare Service Desk u Turskoj, primarno fokusiran na transport medicinske i lične zaštitne opreme.

"Naše kolege u Turskoj su vam na raspolaganju 24/7 za kreiranje najfleksibilnijih rješenja za Vaše hitne transporte. Kontaktirajte ih putem e-maila emergency.tr@cargo-partner.com ili pozivom na telefonske brojeve: +90 541 842 0146 i +90 549 8420 030", navode iz ove kompanije.

 O kompaniji cargo-partner

 cargo-partner je pružalac usluga informacione logistike u privatnom vlasništvu, koji nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski i kopneni transport, kao i skladištenje. Sa više od jedne trećine stoljeća stručnosti u oblasti informacione tehnologije i optimizacije lanaca snabdijevanja, kompanija osmišljava namjenske usluge za širok spektar djelatnosti kako bi stvorila konkurentne prednosti za svoje klijente širom svijeta. Osnovan 1983. godine, cargo-partner je ostvario promet od 825 miliona eura (procjena) u 2019. godini i trenutno zapošljava 3.150 ljudi širom svijeta.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti