Trninić: Potrebna jača promocija RyanAir letova iz Banjaluke

14.08.2018. 07:57 / Izvor: SRNA
Trninić: Potrebna jača promocija RyanAir letova iz Banjaluke

Vršilac dužnosti direktora “Aerodroma RS” Duško Kovačević je naveo da ne raspolaže trenutno podacima koliko je prodato karata za letove .

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je jučer da su aktivnosti na promociji letova avio-kompanije “RyanAir” prema Stokholmu, Briselu i Memingemu sa Aerodroma Banjaluka, koji počinju krajem oktobra, za sada nedovoljnog intenziteta i da se trebaju pojačati.

Tokom sastanka u prostorijama Aerodroma Banjaluka, on je izrazio zadovoljstvo što je za ove letove interesovanje pokazao i dio Federacije BiH, koji gravitira Banjaluci, te je naglasio da za Republiku Srpsku nije cilj samo da letovi počnu, već i traju, a “trajaće samo ako ima putnika”.

Vršilac dužnosti direktora “Aerodroma RS” Duško Kovačević je naveo da ne raspolaže trenutno podacima koliko je prodato karata za letove “RyanAir” iz Banjaluke, ali da prema informacijama koje je dobio od te kompanije, “prodaja ide izuzetno dobro”.

"Karte za te letove mogu se naći i za 17 eura", rekao je Kovačević.

Ministar trgovine i turizma RS Predrag Gluhaković rekao je da bez ozbiljnog marketinškog pristupa nema ni ozbiljne promocije, ne samo aerodroma, nego i ostalih destinacija u RS, te podsjetio da turisti rado dolaze na destinacije povezane avio letovima.

Gluhaković je naveo da je formirana radna grupa u kojoj će učestvovati predstavnici Saveza opština i gradova, turističkih organizacija i poslovne zajednice, na čelu sa Aerodromom Banjaluka, koja treba da napravi plan promocije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti