PERO Zenica proslavilo do sada najuspješniju godinu poslovanja

03.12.2015. 21:05 / Izvor: Akta.ba
PERO Zenica proslavilo do sada najuspješniju godinu poslovanja
OTVORI GALERIJU

PERO Zenica d.o.o. privatno poduzeće osnovano 1996 godine u Zenici, večaras je u hotelu Zenica pred mnogobrojnim prijateljima, poslovnim partnerima i svojim zaposlenicima uz proslavu zaključilo uspješno poslovanje u protekloj godini.

PERO Zenica d.o.o. privatno poduzeće osnovano 1996 godine u Zenici, večaras je u hotelu Zenica pred mnogobrojnim prijateljima, poslovnim partnerima i svojim zaposlenicima uz proslavu zaključilo uspješno poslovanje u protekloj godini. Ove godine proslavljaju svojih 19 godina uspješnog rada i postojanja na bh. tržištu.

O uspjehu kompanije PERO za Akta.ba, Mladen Perić direktor kompanije kazao je kako je ova godina za PERO bilo jako uspješna što se tiče poslovanja, možda i najuspješnija do sada. Svakodnevno se uvode novi trendovi u poslovanje, povećava se broj zaposlenika, prije svega mladih i obrazovanih kadrova koji su svakako jedan od faktora uspjeha i uspješnog poslovanja ove kompanije.

"Sretan sam jer mislim da se stvari u privredi i u društvu kreću u boljem smijeru i da će u narednom periodu taj trend svijetlih primjera napretka da se nastavi. Svjesni smo da sve više mladih obrazovanih kadrova odlazi iz naše zemlje i mi kao kompanija nastojimo da ih na neki način zadržimo i da im stvorimo dobre uslove i bolji ambijent vrijedan življenja u našoj zemlji" , kazao je Perić.

Večerašnja proslava je bila i prilika za druženje, sumiranje iskustava i stvaranje novih poslovnih kontakata. PERO kompanija je sve prisutne i ovaj put obradovala pečenim ćurkama, tradicionalnim jelom na njihovim proslavama. Vjeruje se da je ćurka simbol uspjeha, blagostanja i da donosi sreću, a da je to istina kompanija PERO to sigurno može da potvrdi.

Kao i do sada kompanija će nastojati tržištu pružiti dobre i kvalitetne proizvode iz svoje osnovne djelatnost, promet građevinskim materijalima. U devetnaest godina postojanja uspjela je otvoriti pet prodajnih prostora koji se nalaze u Zenici, Jajcu, Varešu, Maglaju i Vlašiću a za sljedeću godinu u planu su dva nova projekta koja će biti drugačija od svega onog što je PERO do sada radilo, kazao je Perić.

I.M

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti