PERO proslavilo pet godina uspješnog rada Prodajnog centra u Maglaju​

16.11.2017. 15:43 / Izvor: Akta.ba

U četvrtak, 15.11.2017. firma "PERO" Zenica d.o.o. je proslavila 5. godišnjicu uspješnog rada Poslovnog centra u Maglaju.

U četvrtak, 15.11.2017. firma "PERO" Zenica d.o.o. je proslavila 5. godišnjicu uspješnog rada Poslovnog centra u Maglaju.

Uz prisustvo kupaca, poslovnih partnera i majstora u ugodnom ambijentu restorana "RIVA" u Maglaju, direktor Mladen Perić sa uposlenicima PERA iz Maglaja i Zenice su obilježili ovaj jubilej.

Prodajni centar u Maglaju priprema savremeni Salon za uređenje doma u sklopu postojećeg poslovnog objekta u Liješnici. Prateći najnovije trendove uređenja enterijera PERO će prvenstveno građanima općine Maglaj ponuditi mjesto na kojem mogu izabrati sve potrebno za uređenje doma, od različitih podnih obloga, ulaznih i sobnih vrata, veliki izbor keramičkih pločica, sanitarija, kupaonog namještaja i cjelokupne opreme za kupatila, rasvjete i tepiha poznatih domaćih i inozemnih brendova.

Završetak izgradnje i otvorenje ovog salona se očekuje u proljeće naredne godine kad počinje i nova građevinska sezona.

Direktor preduzeća, Mladen Perić, je najavio i uvođenje novog sistema grijanja u Prodajnom centru u Maglaju čime će se smanjiti emisija štetnih gasova, čime i ovaj put potvrđuje da je PERO društveno odgovorna firma koja aktivno promoviše povećanje ekološke svijesti i potiče ulaganja u poboljšanje energetske efikasnosti.

PERO bilježi kontinuirani rast iz godine u godinu, od prometa, investicija u poslovne objekte do rasta broja zaposlenih, na što je povoljno uticao i rast BDP-a od 2% u Bosni i Hercegovini. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti