PERO Zenica godišnjom zabavom proslavilo 21 godinu uspješnog rada

01.12.2017. 16:23 / Izvor: Akta.ba
PERO Zenica godišnjom zabavom proslavilo 21 godinu uspješnog rada
OTVORI GALERIJU

Vlasnik i direktor firme, Mladen Perić poručio je da su PERO i njegovi Partneri dobar primjer i živi dokaz da se u BiH može biti uspješan u poslu.

Veselom godišnjom zabavom "Za kupce i prijatelje" u četvrtak, 30.11.2017. godine kompanija PERO Zenica d.o.o. je proslavila 21 godinu uspješnog rada.

Menadžment kompanije ugostio je brojne poslovne suradnike i prijatelje firme. U tome su im svesrdno pomagali ljubazno osoblje restorana Trubadur i fenomenalni bend No Ordinary Balkan Sound iz Sarajeva sa maestralnom violinisticom Lejlom Piljević.

Vlasnik i direktor firme, Mladen Perić poručio je da su PERO i njegovi Partneri dobar primjer i živi dokaz da se u Bosni i Hercegovini može biti uspješan u poslu i dobro živjeti. Zahvalio se partnerima i svojim uposlenicima na suradnji i svojoj porodici i svojim prijateljima na potpori u, za PERO rekordnoj 2017. godini i pozvao sve da se zajedno bore za još bolju i uspješniju poslovnu 2018. godinu.

"Nikad bolja zabava i fešta", poručili su svi učesnici jučerašnje proslave, a iz PERO-a obećavaju: "Naredna će biti još bolja!". Dio vesele atmosfere prenosimo na fotografijama u nastavku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti