I ove godine Bingo će realizirati kampanju "Sreća je veća kad je dijeliš"

06.04.2016. 09:30 / Izvor: Akta.ba
I ove godine Bingo će realizirati kampanju 'Sreća je veća kad je dijeliš'

I ove godine će Bingo Tuzla i Pampers realizirati kampanju "Sreća je veća kad je dijeliš". Kako vi možete pomoći? Tako što ćete učestvovati u nagradnoj igri i poslati kupon.

I ove godine će Bingo Tuzla i Pampers realizirati kampanju "Sreća je veća kad je dijeliš". Kako vi možete pomoći? Tako što ćete učestvovati u nagradnoj igri i poslati kupon. Pampers za svaki Vaš dostavljeni kupon donira 15 KM za SOS Dječija sela BiH.

U periodu od 01.04. do 31.05.2016. skupite račune od kupovine Pampers artikala u vrijednosti 200 KM u Bingo marketima i osvojite vrijedne poklone.

Za ovu kampanji organizator je osigurao sljedeće poklone za Učesnike:

  • Za prve tri pristigle pošiljke poklon je opremanje dječije sobe
  • Za sljedećih 135 pristiglih pošiljku poklon je Dormeo Cloud tepih
  • Za sve ostale pristigle pošiljke poklon je Fisher Price knjiga sveznalica

Učesnici Kampanje će svoje poklone dobiti na kućnu adresu koju su naveli. Sve pristigle koverte za naznakon “Pampers Kampanja” će biti numerisane rednim brojevima po stizanju, jedna za drugom kako budu predate od strane poštara. Na osnovu rednih brojeva će biti dodjeljeni pokloni .

Račune sa ispisanim ličnim podacima (ime, prezime, broj telefona i adresa) pošaljite na Orbico d.o.o, Lužansko polje 7, 71210 Ilidža, pp38. Kovertu za slanje računa sa podacima preuzmite sa kase ili info pulta u Bingu.

Pravila pogledajte OVDJE

Slanjem kupona, pored vrijednih nagrada za Vaše dijete, osigurat ćete i donaciju u iznosu od 15 KM za svaki dostavljeni kupon. Zahvaljujući Pampersu i Bingu, donijet ćete osmijeh na lica djevojčica i dječka koji odrastaju u SOS Dječijim selima BiH, jer sreća je uistinu veća kada je dijelimo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi