HIFA otvorila benzinsku pumpu u Olovu

19.11.2015. 09:07 / Izvor: Akta.ba
HIFA otvorila benzinsku pumpu u Olovu

Od prostora koji je bio ruševan, ulaz u grad iz pravca Tuzle pretvoren je u moderno zdanje koje zapošljava devet radnika sa područja općine Olovo.

U prisustvu brojnih zvanica i gostiju predstavnici HIFA preduzeća jučer su svečano otvorili novu benzinsku pumpu u Olovu. Od prostora koji je bio ruševan, ulaz u grad iz pravca Tuzle pretvoren je u moderno zdanje koje zapošljava devet radnika sa područja općine Olovo.

Nakon uvodnog obraćanja predsatvnika HIFA grupacije Murisa Hadžmehića koji je svima zaželio dobrodošlicu,prisutnima se obratio i Općinski načelnik Đemal Memagić.

"Ovo je važan korak,znamo šta je energetska efikasnost , dobit ćemo nešto jeftinije konkurentnije gorivo,naravno da imaju i drugi mogućnost da se takmiče,a sve to je u cilju da građanima bude jeftinije gorivo i sve ovo drugo što slijedi.Svima želim puno sreće i uspjeha", kazao načelnik Memagić. Muris Hadžimehić predstavnik HIFA d.o.o. Tešanj kaže da su od samog početka naišli na gostoprimstvo ovdje i zato smo sretni i zadovoljni što smo došli u Olovo.

"Olovo je dobilo jedan od najljepših objekata u HIFA grupaciji. Ovo je šesti objekat ove godine i 34-ti objekat HIFA grupacije sa modernim sadržajima autopraonicom, vulkanizerskom radnjom, prodavnicom i dječijim igralištem. Izgradnjom ove benzinske pumpe mi smo zaista dobili a nadam se da će dobiti i građani općine Olovo", kaže Hadžimusić.

Inače, HIFA je prvih 250 kupaca nagradila sa 20 KM goriva gratis.

Tekst i foto: radio.olovo.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije