al

Auto, moto i nautika

Blok d.o.o. Sarajevo predstavlja ponudu Peugeot skutera

23.05.2019 12:39:32 / Izvor: Akta.ba

Za sve vas koji želite da izbjegnete gradske gužve i da uživate u slobodi i čistom vazduhu, Blok d.o.o. Sarajevo nudi super ponudu!

Peugeot je lansirao četvrtu verziju svog sportskog bestselera Speedfight, koji je svojim stilom i istaknutom pozicijom uveo revoluciju na tržište skutera. Međutim, njegov stil se značajno izmijenio, a također je i oprema znatno uznapredovala, tako da je manje-više sve novo na aktuelnoj, četvrtoj verziji Speedfight-a. 
Cijena: 4.299,00 KM

Sa svojim neodoljivim retro linijama, Django je skuter koji ponovo piše historiju više od pola vijeka kasnije: historiju stila. Stojeći čvrsto na svojim 12 inčnim točkovima, Django projektuje sebe kao glavnog igrača sa zaobljenim stražnjim krilima sa usjecima za usisnike vazduha, sa svojim proširenim tijelom, retro komandnom tablom, štofom na sjedištu, ravnim odmorištem za noge i brojnim pretincima.
Cijena: 4.800,00 KM

Mаli i lаk za upravljanje, Kisbee je skuter namijenjen korištenju u gradskim sredinama. Odlikuje ga moderan dizajn, a pokreće agregat zapremine 50 ccm. Zahvaljujući rezervoaru od 6.5 l ostvaruje domet do 200 km. Ovo je pravi gradski Lav, koji će vas natjerati da zavolite vožnju po gradu, a izgledom koji skreće pažnju ostavlja jak utisak i na one koji manje vole dvotočkaše.
Cijena: 3.299,00 KM

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika