al
Bosch internetski katalog: Pristup s bilo koje lokacije u svijetu

Predstavljamo

Bosch internetski katalog: Pristup s bilo koje lokacije u svijetu

13.02.2015 13:01:20 / Izvor: eKapija.ba

Maloprodajni trgovci, radionice i krajnji korisnici za brzu, jednostavnu i preciznu identifikaciju pravog Boschevog proizvoda za određeno vozilo mogu koristiti Boschev internetski katalog.

Katalog rezervnih dijelova "Bosch eCatonline" nudi globalni, 24-satni pristup informacijama svih Boschevih rezervnih dijelova za automobile i gospodarska vozila, dostupan je na 28 različita jezika, uključujući hrvatski na stranici www.bosch-automotive-catalog.com.

Katalog koji se najprije otvara jest katalog na jeziku koji se automatski određuje prema IP adresi korisnika. Osim odgovarajućeg jezika, Bosch eCat-online tako korisniku nudi i informacije o voznom parku njegove zemlje, pripadajućoj opremi i regionalnom asortimanu proizvoda.

Intuitivna i brza potraga za odgovarajućim rezervnim dijelovima

Internetskom katalogu Bosch eCat-online može pristupiti svatko i u bilo koje doba, bez ikakvog troška ili ograničenja. Katalog s Boschevim rezervnim dijelovima intuitivan je u svom radu i ne zahtijeva prethodno tehničko znanje.

U njemu se mogu pohraniti informacije o utvrđenim vozilima i rezervnim dijelovima, a proizvodi se mogu usporediti s obzirom na svoje karakteristike i tehničke podatke te pohraniti u popis pregledanih artikala, koji se zatim može i preuzeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo