al

Građevina

Dugoročna uravnoteženost poslovanja kompanije Atraktiv

13.12.2017 08:45:33 / Izvor: Akta.ba

Atraktiv d.o.o. je osnovan 1996 u Sarajevu. Osnovna djelatnost bila je prodaja drvenih vrata i prozora slovenskog proizvođača LESNA, kao i prodaja spuštenih stropova ATENA.

Godine 1997 preselili su se na novu lokaciju Stup Sarajevo. Te godine su u svoj prodajni asortiman proizvoda uveli i suho-montažne sisteme KNAUF, spuštene stropove AMF i izolaciju ISOVER.

Kroz godine, njihov obim prodaje sistema za suhu gradnju na tržištu Bosne i Hercegovine, se intenzivno širio, tako da su postali specijalizirani trgovački centar suhe gradnje i već duži niz godina jedan od vodećih partnera u BiH tvrtkama KNAUF, AMF i ISOVER.

U 2006 su uspješno uveli i prodajni program POLYGLASS hidroizolacija, fasada Baumit i RÖFIX.

Početkom 2007, na istoj lokaciji otvorili su novu trgovinu podnih obloga (keramičke pločice, tekstilne i PVC podove, parketi i laminati)

Danas iza sebe imaju veliku referencu objekata koje su pratili sa svojim prodajnim asortimanom.

Temeljna misija firme ATRAKTIV D.O.O. je da svojim kupcima pruži kvalitet !!!

Firma ATRAKTIV d.o.o. ne djeluje s ciljem maksimiziranja krajnjeg poslovnog rezultata već s ciljem dugoročne uravnoteženosti poslovanja koje u dužem vremenskom razdoblju uravnotežuje očekivanja vlasnika, zaposlenika, poslovnih partnera i njihovog okruženja.

Pri realizaciji misije njihov zadatak je trženje kvalitetnih, čovjeku prihvatljivih proizvoda i usluga, i time ostvaruju njegovanje odnosa s potrošačima i poslovnim partnerima, skrbi za zaposlene, za njihovo znanje, za očuvanje i jačanje pripadnosti ATRAKTIVU.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina