al

Predstavljamo

Firma Pamuk d.o.o. Sarajevo proslavila pet godina uspješnog poslovanja (Foto)

30.12.2019 08:38:21 / Izvor: Akta.ba

Pamuk d.o.o. Sarajevo sa ponosom objavljuje da je proslavila pet godina uspješnog rada i poslovanja. "Kroz ovih pet godina, upoznali smo se sa mnogo naših zadovoljnih klijenata, poslovnih partnera i postavili smo dobre temelje za dalje poslovanje, te danas hrabro koračamo ka novim izazovima. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli našem rastu i naravno hvala svima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj nama bitan dan." izjavili su iz Pamuk d.o.o.

Podsjećamo PAMUK d.o.o. Sarajevo je registrovano sa ciljem zapošljavanja osoba sa invaliditetom i profesionalnog osposobljavanja istih za pružanje profesionalnih usluga: molersko-farbarski radovi, usluge selidbe, usluge dubinskog čišćenja, grafičko-štamparske usluge, izradu promotivnih materijala i pečata, te usluge wellness terapauta. 

"Pružajući prostor za usvajanje i usavršavanje određenih kompetencija osoba sa invaliditetom rješavamo problem njihove nekonkurentnosti na tržištu rada odnosno njihove nezaposlenosti." poručuju iz firme Pamuk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo