FMC - tim visoko stručnih i iskusnih konzultanta, trenera i eksperata!

16.01.2021 11:07:00
FMC - tim visoko stručnih i iskusnih konzultanta, trenera i eksperata!

Agencija FMC je specijalizovana za pružanje konsultantskih usluga vezanih za implementaciju sistema finansijskog upravljanja i kontrole.

Agencija za poslovno savjetovanje i edukaciju FMC je specijalizovana za pružanje konsultantskih usluga vezanih za implementaciju sistema finansijskog upravljanja i kontrole (FUK).

Implementacija obuhvata slijedeće aktivnosti:

  • Odluke o imenovanje Koordinatora za FUK i tima za FUK
  • Edukacija Koordinatora za FUK i tima za FUK
  • Priprema plana uspostavljanja i razvoja FUK
  • Početna procjena 5 komponenti
  • Popis poslovnih procesa
  • Izrada poslovnih procesa (revizorski trag)

Tim FMC sastoji se od  visoko stručnih i iskusnih konzultanta, trenera i eksperata.

"Razvijamo partnerski odnos dugoročne suradnje s klijentima koji visoko vrednuju svoje zaposlenike. Naše usluge uvijek su krojene prema želji i mjeri klijenta.

Želimo da u svojoj kompaniji imate zadovoljne zaposlenike, učinkovite procese, kvalitetne organizacijske odnose i kontinuirane poslovne uspjehe kako bismo na takav način pripomogli u stvaranju pozitivne i nadasve zdrave društvene zajednice u kojoj svaki  čovjek želi živjeti. U tom smjeru kročimo sistematski i predano,stručno i profesionalno, poštujući  i potičući različitosti,te surađujući s povjerenjem", ističu iz agencije FMC.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting