al
HAUTAU okov - Otklopno klizne stijene

Građevina

HAUTAU okov - Otklopno klizne stijene

03.10.2019 15:24:31 / Izvor: Akta.ba

HAUTAU će vas osvojiti svojim visokokvalitetnim okovom!

HAUTAU je osmislio, proizveo i prodao sve svoje građevinske elemente za prozore i prozorska vrata kao visokokvalitetni proizvod još od 1910. godine. Kontinuirano obučava svoje suradnike u svim pitanjima osiguranja kvalitete i čini svoje dobavljače dijelom svog sistema osiguranja kvalitete. HAUTAU je od 1995. godine dosljedno certificiran u skladu s DIN EN ISO 9001. Certifikat se odnosi na sva područja tvrtke.

Kvalitet počinje razvojem proizvoda. Ključ uspjeha HAUTAU je njihovo znanje, koje su stekli tokom više decenija, moderne CAD tehnologije, kao i visok stepen kreativnosti. Ove komponente su u srcu njihove sposobnosti da zadrže svoje proizvode na vrhunskom nivou i da stvore nove impulse za budući razvoj novih proizvoda za ugradnju.

Zahvaljujući stalnim inspekcijama proizvodnje i testiranju proizvoda, kao i eksternim inspekcijama - koje su certificirane RAL-ovim pečatima kvalitete i TÜV-ovim uzorcima građevinskih uzoraka - partneri kompanije HAUTAU na tržištu mogu biti sigurni da uvijek dobivaju proizvode najvišeg mogućeg kvaliteta.

 

 

Posted by Kovinoplastika Doo Sarajevo on Tuesday, April 9, 2019

Brend HAUTAU je međunarodno ime domaćinstva i nadaleko poznat po, između ostalog, opremi za prozore i rješenjimaza automatizaciju zgrada koja su izrađena vrhunskog kvaliteta. Klijenti računaju na funkcionalnost i korist koju im HAUTAU obećava. Proizvođači prozora, specijalizovani distributeri opreme i sistemski partneri širom svijeta najbolje iskorištavaju sliku i poštuju njihova rješenja. Kupci vjeruju u uvjeravanja i vrijednosti koje HAUTAU predstavlja. Najviše rangirana među ovim vrednostima je kvalitet napravljen u Nemačkoj i pravovremena isporuka. Sve usluge koje pružaju oslanjaju se na rad ljudi čija obećanja moraju da se čuvaju u svakom trenutku.

Specijalizirana za klizne i automatizacijske sustave koji se koriste u prozorima, HAUTAU služi vrlo specifično tržište. Inženjerska rješenja koja zadovoljavaju najrazličitije zahtjeve i ovladavaju njihovim varijacijama su ključne kompetencije. Ovo je podvig koji se nastavlja svaki dan uprkos rastućoj složenosti zahtjeva. HAUTAU dugogodišnji partneri su svjesni i cijene ovu sposobnost.

U Bosni i Hercegovini HAUTAU proizvode i edukaciju možete zatražiti putem maila kovinoplastika@bih.net.ba ili direktnim pozivom firme Kovinoplastika na broj 033/674-226

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina