al
Hidro-Kop Banja Luka: Društveno odgovorna kompanija

Filantropi

Hidro-Kop Banja Luka: Društveno odgovorna kompanija

10.09.2018 08:52:44 / Izvor: Akta.ba

Kao odgovorno i inovativno preduzeće čiji tim je svestan odgovornosti prema sebi i drugima, u kompaniji Hidro-Kop Banja Luka konstantno se trude da svojom  kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržavaju akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati i razvijati se.

Hidro-Kop je preduzeće koje u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja i nastoji da ukupnom etikom svog poslovanja ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada.

Kao društveno odgovorno preduzeće, Hidro-Kop je već dugi niz godina aktivan na području humanitarnih donacija i sponzorstava, koja poboljšavaju kvalitet života zajednice.

Sponzorsko-donacijskim aktivnostima nastoje pružiti pomoć i podršku onima kojima su one najpotrebnije - djeci i mladima, mnogobrojnim porodicama, sportskim amaterima i profesionalcima, zdravstvenim i naučnim projektima te projektima važnim za lokalne zajednice u kojima Hidro-Kop i djeluje.

Njihovo društveno odgovorno poslovanje nagrađeno je 2009. godine na tradicioinalnoj manifestaciji "Izbor najuspješnijih u privredi RS", nagradom za za osvojeno prvo mjesto za doprinos razvoju društvene i korporativne odgovorornosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi