al
Hidro-Kop Banja Luka: Snaga kolektiva je put do uspjeha

Predstavljamo

Hidro-Kop Banja Luka: Snaga kolektiva je put do uspjeha

12.04.2019 08:03:35 / Izvor: Akta.ba

Jedna od najvećih prednosti Hidrokop-a je svakako snaga kolektiva odnosno, iskustvo, kvalitet, stručnost, profesionalizam, radna disciplina, predanost i timski duh koji bi teško dosli do izražaja da nisu zaokruženi zdravom atmosferom u kojoj djeluju.

Sklop svih ovih karakteristika čini zdravu sredinu koja reprodukuje kvalitetnu izvedbu svih zadataka postavljenih pred radni kolektiv, poštovanje rokova i na kraju zadovljstvo poslovnih partnera. Uhodani i homogeni timovi, od inženjera, zanatlija pa do kvalifikovanih radnika, čine osovinu i pokretačku snagu spremnu odgovoriti svakom izazovu.

Hidrokop već 26.godina uspiješno pokazuje i potvrđuje snagu svog kolektiva nizom uspješno izvedenih radova i projekata, a sigurnošću se može reći da ih je dovela do pozicije lidera u branši u kojoj djeluju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo