al
INPROZ sinonim za zaštitu na radu i zaštitu od požara

Predstavljamo

INPROZ sinonim za zaštitu na radu i zaštitu od požara

14.03.2019 09:09:57 / Izvor: Akta.ba

Osnovna djelatnost INPROZ instituta su poslovi projektovanja, zaštite od požara, zaštite na radu i zaštite okoliša.

Garant profesionalnosti, visokokvalitetnog pružanja usluga te besprijekoran odnos prema poslu i klijentu su prije svega dugogodišnje iskustvo i stručan visokoobrazovan kadar, koji se stalno usavršava i dodatno educira da bi pratio evropske i svjetske trendove u oblasti poslovanja. Pored kadra oslanjaju se na najsuvremeniju i najefikasniju opremu koju redovno obnavljaju. Kadrom i opremom, te svojim odnosom prema poslu neprestalno osvajaju i šire tržište na kojem djeluju.

INPROZ uspješno pruža usluge iz oblasti zaštite na radu, a u skladu sa važećim Zakonima, Pravilnicima, zahtjevima ISO standarda OH SAS 18 001:2007 i legitimnim Rješenjima za obavljanje navedenih poslova.

Konstantno i kvalitetno vrše i projektantske usluge obzirom da raspolažu sa visokoobrazovanim kadrovima iz svih tehničkih područja.

U skladu sa Zakonskom regulativom i prema zahtjevima ISO standarda 14001;2004 za okolišno upravljanje, obavljaju poslove iz oblasti zaštite okoliša od izrade plana pa sve do izrade godišnjih izvještaja o utjecaju na okoliš.

Takođe, više od dvije decenije uspješno pružaju usluge iz oblasti zaštite od požara, a u skladu sa važećim Zakonima, Pravilnicima i legitimnim Rješenjima za obavljanje navedenih poslova.

Najbolja potvrda da su sinonim za zaštitu na radu i zaštitu od požara je sigurno i njihova referentna lista koju možete pogledati ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo