Iskoristite prednosti savremenih sistema uz App Impact komunikacijske alate

07.05.2021 14:20:27
Iskoristite prednosti savremenih sistema uz App Impact komunikacijske alate

Unaprijedite komunikaciju sa vašim ciljnim skupinama i poslovnim partnerima uz alate iz App Impact kompanije

App Impact d.o.o. kompanija iz Sarajeva se tokom svog dosadašnjeg poslovanja na tržištu pozicionirala kao pouzdan partner za razvoj softverskih rješenja za niz kompanija i institucija u zemlji i regionu. Kvalitet rada App Impact tima su prepoznali lideri u mnogim branšama industrije, od bankarskog sektora, hotelske industrije, do nevladinih i svjetskih organizacija, ali i državne i obrazovne institucije te startupi.

Sistemi koje razvija App Impact tim su utemljeni na najsavremenijim tehnologijama, a karakteriše ih i modularnost te višejezična podrška uz koju klijenti ove kompanije mogu na jednostavan način plasirati sadržaje na različitim jezicima te održati vezu sa različitim ciljnim skupinama.

Kada je riječ o održavanju veze s ciljnim skupinama, neophodno je spomenuti i alate koje jedna organizacija koristi u tu svrhu. U današnjem vremenu digitalizacije, izbor je veliki, ali se izdvajaju sistemi koji obuhvataju niz komplementarnih alata koji maksimiziraju efekte komunikacijskih strategija. Sistemi iz App Impact, osim što sadrže komponente koje omogućavaju upravljanje različitim tipom sadržaja i dokumenata kao i njihovu klasifikaciju i niz drugih modula, uključuju i prilagođen set komunikacijskih alata. Uz ove alate, možete unaprijediti komunikaciju s ciljnim skupinama kroz:

  • Uspostavljanje kontakt forme s kojom omogućavate da potencijalni klijenti naprave prvi korak prema Vašim uslugama. Pregled pristiglih poruka, kao i slanje odgovora se obavlja direktno na administrativnom dijelu portalu, što olakšava praćenje toka komunikacije za sve članove tima.
  • Dodavanje postojećih ciljnih grupa ili određivanje ciljnih grupa uz pomoć analitike u okviru sistema.
  • Upravljanje listom pretplatnika na efikasan način uz mogućnost importa postojeće baze, izmjenu podataka i dodavanje novih pretplatnika.
  • E-mail marketing kampanje i newsletter-e koji mogu biti poslani direktno sa sistema uz kreiranje željenog dizajna i dodavanje multimedijalnih sadržaja.
  • Slanje SMS poruka s kratkim obavještenjima prema klijentima.
  • Ciljano slanje poruka za praznike na osnovu karakteristika korisnika sistema. Uz ovu pogodnost, moguće je izdvojiti odgovarajuću ciljnu grupu korisnika na osnovu njihovog spola, odabranog jezika za korištenje na portalu te pripadnosti državi ili gradu.
  • Slanje personaliziranih poruka za rođendane kojima ćete pokazati da vam je zaista stalo do vaših klijenata, te obavijestiti ih o dodatnim pogodnostima i popustima koje ste za njih pripremili.
  • Analizu efekata provedenih komunikacijskih aktivnosti kroz prikupljene podatke o praćenim linkovima i klikovima sadržanih u poslanim notifikacijama.

U vremenu kada je neophodno držati fizičku distancu zbog zdravstvene sigurnosti, komunikacijski alati iz App Impact kompanije Vam pomažu da iskoristite prednosti savremenih sistema i učvrstite vezu sa Vašim ciljnim skupinama i poslovnim partnerima.

Posjetite App Impact web portal i pošaljite upit putem kontakt forme ili na e-mail info@appimpact.ba i tim stručnjaka iz App Impact će Vam pomoći da kroz upotrebu sistema ove kompanije uspješno realizujete sve komunikacijske strategije koje ste pripremili. Vi se fokusirajte na sadržaj, a App Impact sistemi će osigurati efikasnu isporuku svih poruka i obavijesti prema Vašim klijentima i partnerima!

 

PODIJELI:
TAGOVI: App Impact komunikacijski alati

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak