al
Knežević Entering  parketne podne obloge udovoljavaju svakom životnom stilu

Nekretnine i enterijer

Knežević Entering parketne podne obloge udovoljavaju svakom životnom stilu

08.11.2018 07:52:00 / Izvor: Akta.ba

Drvo je više od elastičnog materijala po kojem se može udobno hodati. Isijava toplinu, pretvara kuću u udoban dom, prilagođava se svojim stanarima: bilo da je izdržljivo u dječjoj sobi, praktično u kuhinji ili elegantno-udobno u dnevnom boravku. Taj umjetnik svojom svestranošću neprestano iznenađuje i same stručnjake.

Kao prirodan proizvod drvo je biorazgradivo, higijensko i antialergijsko. Tome se dodaju iznimne kvalitete termičke i zvučne izolacije.

Različitim vrstama drva i uzorcima parketa se prema želji može stvoriti sasvim različiti ambijent. Podna obloga bilo da je brušena, četkana ili valovita uvijek pruža drugačiju sliku i osječaj.

Knežević Entering asortiman podnih obloga predstavlja impresivnu paletu podnih obloga. Ova kompanija kao renomirani proizvođač podnih obloga vam nudi sve od karakterističnih hrastovih podnica, preko svijetlog jasena, do tamnog oraha.

Knežević Entering  parketne podne obloge mogu udovoljiti svakom životnom stilu i svakom zahtjevu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer