Koristite Deutz motorna ulja i vaš motor će biti pouzdan i učinkovit

Industrija i energetika

Koristite Deutz motorna ulja i vaš motor će biti pouzdan i učinkovit

25.09.2018 08:38:00 / Izvor: Akta.ba

Jasmin M d.o.o. je ovlašteni Deutz AG distributer i servis partner od 2006 i u svom prodajno-servisnom asortimanu nude kompletan program Deutz proizvoda (motori, tvornički reparirani motori, rezervni djeolovi i potrošni materijali), te servisne usluge na Deutz motorima u garantnom i vangarantnom roku, te kompletne remonte motora.

Jasmin M d.o.o. nudi sve usluge održavanja,  servisa i remonta Deutz motora.

Opremljenost radionice, servisna vozila, alati i specijalni alati, te posebno obučen servisni kadar jamče brz, adekvatan i učinkovit popravak vašeg motora.

Iz svoje ponude Jasmin M doo Žepče izdvaja radne tečnosti Deutz koje su krvotok motora i od presudune važnosti su za njegovo ispravno funkcionisanje.

Zbog toga, se u Deutz motorima trebaju koristiti isključivo originalne radne tečnosti. Samo korištenjem originalnog Deutz ulja i ostalih tečnosti vaš motor će biti pouzdan, učinkovit i doživjeti adekvatan radni vijek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika