al

Turizam i gastro

Moderni način života uz sve ljepote tradicije

21.01.2019 12:14:03 / Izvor: Akta.ba

Odaberite jedinstven poklon za one koje volite kombinujući moderni način života uz sve ljepote tradicije. Gđa Fatima Klapija, direktorica firme Ulpiana d.o.o. je svoje ideje, sam današnji način života i našu prelijepu bosansko-hercegovačku tradiciju spojila u jedno, u  Delicije & sve zdravo.

Bosansko-hercegovački bio proizvodi, bezglutenski asortiman te veliki izbor delicija su samo dio ponude koju možete naći kod njih. Pored vrhunskih delicija, u Delicije & sve zdravo možete pronaći i veliki izbor suvenira za Vas ili Vaše najdraže. Lijepi i praktični ručno rađeni suveniri sa tradicionalnim simbolima Sarajeva idealni su stvar za obradovati nekoga pa čak i sebe.

Pokretanjem i ovog dijela poslovanja gđa. Klapija je samo pokazala da pod jednim krovom može da se vodi više različitih djelatvosti, i da se u svakoj od njih može biti podjednako uspješan.

Ako želite da naručite neki od poklona iz njihove ponude možete ih kontaktirati na broj 033 545 555 ili putem Facebook profila Delicije & sve zdravo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro