al
Nova akcijska ponuda nenamjenskih kredita Sparkasse Bank

Finansije i konsalting

Nova akcijska ponuda nenamjenskih kredita Sparkasse Bank

16.07.2020 10:27:56 / Izvor: Akta.ba

Sa Kampanjom pod sloganom "Sada lakše je", Sparkasse Bank je tržištu predstavila novu ponudu nenamjenskih kredita, koji kroz akcijske uslove omogućavaju klijentima da objedine svoje postojeće obaveze u jednu povoljniju ratu. Akcijski kredit je dostupan u iznosima do 50.000KM uz fiksnu kamatnu stopu i rok otplate do 10 godina, a vezan je za nagradni program usmjeren na promociju domaćih brendova i podršku bh. privredi te korisnici kredita mogu osvojiti tri putovanja na atraktivne turističke destinacije unutar BiH i 50 poklon paketa domaćih proizvoda.  

"Negativni ekonomski efekti globalne pandemije donose finansijske izazove za sve nas, kako na pojedinačnom, ličnom planu, tako i za privredu u cjelini. Naša uloga je da podržimo naše klijente u iznošenju tih izazova na najbolji mogući način, tako da smo se odlučili za promociju proizvoda koji im može donijeti određeno finansijsko rasterećenje i povratak u svakodnevnicu. Finansiranje do 50.000 KM sa fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate do 10 godina, ima za cilj da našim klijentima omogući pristup dodatnom izvoru sredstava ili objedinjenje više nepovoljnih rata i obaveza u jednu povoljniju. Osim toga, kroz nagradni program klijente želimo nagraditi za njihovu lojalnost, ali i poslati poruku podrške domaćoj privredi koja je u ovom momentu tako neophodna. U ovoj kampanji smo se fokusirali na korištenje domaćih brendova i promociju bh. trurističkih potencijala, i to je samo jedna u nizu aktivnosti koje namjeravamo usmjeriti u promociju proizvoda sa 387 predznakom" izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

Novu ponudu kredita Sparkasse Bank prati nagradni program u trajanju do 31.08.2020. godine, u kojem klijenti koji realiziraju kredit mogu osvojiti tri putovanja unutar Bosne i Hercegovine – boravak na moru u Neumu, planinsku idilu Jahorine te zdrav, porodični odmor u šumskoj oazi Tarčin Forest Resortu MGallery by Sofitel. Osim toga, Banka će svoje korisnike kredita nagraditi i sa 50 poklon paketa domaćih proizvoda u iznosu od 100 KM. 

 
Sada lakše je!

SADA LAKŠE JE... donijeti nove odluke, nabaciti osmijeh na lice i krenuti u bolje sutra! 😊 Objedinite vaše obaveze u jednu mjesečnu ratu, uz novi akcijski 𝗻𝗲𝗻𝗮𝗺𝗷𝗲𝗻𝘀𝗸𝗶 𝗸𝗿𝗲𝗱𝗶𝘁 Sparkasse Bank. Uslove finansiranja provjerite na linku 👉bit.ly/sadaLAKŠEje

Posted by Sparkasse Bank BiH on Wednesday, July 15, 2020

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting