al

Filantropi

Porsche BH i Udruženje Pomozi.ba nastavljaju sa akcijom "Obrok za sve"

20.08.2019 08:27:07 / Izvor: Akta.ba

U protekla tri mjeseca uz pomoć kompanije Porsche Bosna i Hercegovina, Udruženje Pomozi.ba pripremilo je oko 3.500 obroka i isporučilo na adrese starih, bolesnih, iznemoglih i nepokretnih osoba.

Porsche BH je Udruženju Pomozi.ba donirao 9.000,00 KM za projekat “Obrok za sve“ u sklopu kojeg u kuhinjama u Sarajevu, Travniku i Prijedoru svakodnevno pripremamo zdrava i ukusna jela za ljude koje ih sami ne mogu priuštiti ili nisu u stanju da ih naprave. Od doniranog novca kupljeni su meso, povrće i druge namirnice koje su iskorištene da bi se napravilo oko 3.500 obroka.

"Porsche Bosna i Hercegovina je društveno odgovorna kompanija i kontinuirano podržava humanitarne projekte. Zadovoljni smo što je naša donacija došla do onih kojima je pomoć najpotrebnija" rekla je Belgin Arnautović, menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Porsche BH.

"Udruženje Pomozi.ba je zahvalno kompaniji Porsche BH na velikodušnoj donaciji i nadamo se i daljnjoj uspješnoj saradnji s ciljem da se pomogne što većem broju ljudi koji žive u jako teškim uslovima" poručuju iz ovog udruženja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi