Predstavljena nova stranica kompanije ALEM Sistem

Filantropi

Predstavljena nova stranica kompanije ALEM Sistem

Bosanskohercegovačka kompanija ALEM Sistem, sa sjedištem u Sarajevu, početkom mjeseca je zvanično pustila novu, redizajniranu web stranicu www.alemesistem.ba.

28.04.2014 14:36:17 / Izvor: eKapija.ba

Bosanskohercegovačka kompanija ALEM Sistem, sa sjedištem u Sarajevu, početkom mjeseca je zvanično pustila novu, redizajniranu web stranicu  www.alemesistem.ba. Redizajn nove stranice se desio na 18. godinu postojanja kompanije ALEM Sistem, dizajn nove stranice pored toga što prati savremene trendove web dizajna, vođen je idejom olakšavanja pristupa podacima o proizvodima i uslugama koje kompanija nudi. Cilj kompanije ALEM Sistem je omogućiti što uspješniju komunikaciju putem najbržeg medija današnjice.

ALEM Sistem važi za uglednu bosanskohercegovačku kompaniju za softverski inženjering koja za svoje glavno poslovno područje ima implementaciju informacionih sistema, IT security rješenja poznatih vendora, poslovna rješenja koja osiguravaju očuvanje poslovne profitabilnosti i implementaciju sistema za očuvanje okoliša.

ALEM Sistem posluje na području Bosne i Hercegovine od 1996. godine, i za to vrijeme se može pohvaliti nizom uspješnih projekata koji su omogućili da postane jedna od prepoznatljivih firmi po svom kvalitetu i inovativnosti kod državnih i poslovnih korisnika u Bosni i Hercegovini. Posebno su svi zaposlenici kompanije ponosni na ovu dugu tradiciju kompanije.

Web stranicu kompanije možete pogledati na sljedećem linku: http://www.alemsistem.ba/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi