al
Pripreme za novu školsku godinu mogu početi uz Sparkasse Mastercard kartice

Finansije i konsalting

Pripreme za novu školsku godinu mogu početi uz Sparkasse Mastercard kartice

17.08.2020 13:23:12 / Izvor: Akta.ba

U aktuelnim pripremama za novu školsku godinu, Sparkasse Bank preporučuje Mastercard kreditne kartice Shop&Fun i Revolving sa kojima nabavku školske opreme možete prilagoditi Vašem mjesečnom budžetu, do 36 rata ili uz odgodu plaćanja, te dodatnu pogodnost od 15% popusta za kupovinu računara i prateće opreme na DOMOD web shopu.

"Aktuelna situacija utiče na svaki aspekt života, pa tako i na pripremu školaraca za novu školsku godinu. Još uvijek je neizvjesno da li će školarci moći pohađati novu školsku godinu u klupama ili će to biti model nastave na daljinu, a to za roditelje svakako može značiti i veće troškove pripreme koji mogu značajno opteretiti kućni budžet.

Uz Mastercard kartice iz našeg programa klijenti imaju mogućnost kupovine bilo gdje na prodajnim mjestima ili online, te otplatu samo dijela učinjenih troškova mjesečno, što pruža značajno olakšanje u pripremama za novu školsku godinu. Dodatna pogodnost za sve korisnike ovih kartica je i 15% popusta na Domod web shopu u sekciji IT opreme, uz koje se kupovina neophodnih uređaja, tableta, računara i  slično može obaviti uz značajne uštede", izjavila je Elvira Prnjavorac, Direktorica Sektora za upravljanje i razvoj proizvoda za stanovništvo i mala preduzeća.

Na internet trgovini DOMOD web shop,  vlasnicima Shop&Fun i Revolving kreditnih kartica omogućeno je sigurno online plaćanje, te popust na sve artikle iz kategorije IT Oprema, a koji uključuju desktop računare, laptope, tablete te svu prateću opremu.

Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to maksimalno do 36 rata, a u slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting