al
Sberbank BH nagrađuje korisnike mobilnog bankarstva

Predstavljamo

Sberbank BH nagrađuje korisnike mobilnog bankarstva

05.04.2021 12:11:57 / Izvor: Akta.ba

Plaćajući iz udobnosti svog doma, preskačete redove u banci, čime štedite vrijeme i novac, štiteći sebe i druge. Sberbank BH snažno ohrabruje svoje klijente na aktivno korištenje usluge mobilno bankarstvo. Nova redizajnirana aplikacija Sberbank BH mobilnog bankarstva klijentu pruža mogućnost ekonomičnog, brzog i sigurnog načina obavljanja platnih transakcija i plaćanje režijskih računa.

Novi izgled aplikacije je moderan, pregledan i jednostavan. Osim samog vizuelnog osvježenja, aplikacija nudi i nekoliko jedinstvenih unapređenja. Jedna od njih je personalizacija profila i proizvoda. To znači da korisnik može dodati fotografiju, odabrati način biometrijske prijave, ali i preimenovati svaki od proizvoda koje je ugovorio. Funkcionalnosti su jednostavne i zabavne.  Banka je vodila računa o dodatnim sigurnosnim aspektima, te je uvedena i PIN verifikacija za potvrdu plaćanja.

Osim toga Sberbank BH je pripremila i nagradnu igru pod nazivom "Budi extra mobilan" u kojoj mogu učestvovati svi klijenti koji izvrše barem jednu transakciju putem mobilnog bankarstva, što uključuje i plaćanja putem QR Pay opcije unutar mobilnog bankarstva. Klijente očekuju mnoge vrijedne nagrade tokom cijele godine poput novih telefona iPhone 12, te novčanih vaučera. 

"Mnogo je razloga za korištenje mobilnog bankarstva, a izdvojit ću jednostavnost i sigurnost", kaže Jasmin Mameledžija direktor Sektora partnerstva i kanali prodaje, te ističe: "Koliko naši klijenti koriste digitalno bankarstvo najbolje pokazuje činjenica da smo na nivou Banke u 2020. godini realizovali više online transakcija nego putem platnih naloga u poslovnicama."

Sberbank BH kontinuirano prati trendove i radi na unaprjeđeniju funkcionalnosti mobilnog bankarstva. Naknade za plaćanje komunalnih računa putem mobilnog bankarstva su značajno niže u odnosu na istu uslugu koju klijent dobije u poslovnici. Sa Sberbank BH mobilnim bankarstvom komunalne usluge se mogu plaćati putem usluge ClickPay, a prepaid telefon dopuniti mobilnim kreditom putem TopUp usluge u vrijeme koje klijentu odgovora. Klijenti Sberbank BH koji žele prebaciti novac svojim kontaktima, klijentima Sberbank BH, a nemaju njihov 16-znamenkasti broj, sada to mogu uraditi putem mTransfer opcije unutar mobilnog bankarstva upisujući samo broj mobilnog telefona.

Više informacija o nagradnoj igri potražite na: www.sberbank.ba

 

PODIJELI:

TAGOVI: Sberbank BH mobilno bankarstvo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo