al
Uposlenici kompanije Tuzla Farm na raspolaganju su vam 24 sata na dan

Ljepota i zdravlje

Uposlenici kompanije Tuzla Farm na raspolaganju su vam 24 sata na dan

10.05.2019 09:21:41 / Izvor: Akta.ba

Edukovani uposlenici kompanije Tuzla Farm na raspolaganju su vam 24 sata na dan. Možete ih kontaktirati na sljedeći broj telefona +387 61 15 15 11

MEDICINSKA OPREMA

Ukoliko imate problema sa vašim novim ultrazvukom obratite se njihovim inžinjerima i tehničarima koji su uvijek spremni doći i ukloniti eventualni kvar, bez obzira da li su problemi nastali u okviru ili nakon garantnog roka.

DIJAGNOSTIKA

Ukoliko niste sigurni kako primjeniti novi dijagnostički test, obratite se edukovanom osoblju koje vam je uvijek na raspolaganju, putem e-maila, telefonom ili ličnim dolaskom u vašu laboratoriju.

DOSTAVA NIJE OBAVLJENA NA VRIJEME?

Ukoliko dostava nije obavljena na vrijeme kontaktirajte ih putem telefona za hitne slučajeve (ubaciti broj) Saznat ćete potrebne informacije jer mi pratimo svoje pošiljke putem interneta ili lokalne dostavne mreže.

LIJEKOVI

Ukoliko primjetite bilo kakvu nepravilnost proizvoda, obratite se Tuzla Farm farmaceutima i ljekarima koji su vam uvijek na raspolaganju.Ako nemaju odgovor na vaše pitanje spremni su ga pronaći za vas jer su dio velike međunarodne mreže koja će im u tome pomoći.

POTROŠNI MEDICINSKI MATERIJAL

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za potrošni medicinski materijal, obratite im se jer njihovi uposlenici znaju šta prodaju. Tuzla Fram osoblje redovno ide na edukacije u svjetske kompanije čije proizvode i opremu distribuiraju i to s ciljem da bi bili dobro informisani i uvijek na usluzi klijentima.

HITNA PORUDŽBA

Ukoliko vam je potrebna hitna porudžba, čak i ako nemaju traženi proizvod pozajmit će ga iz najbliže bolnice i u najkraćem roku dostaviti ga vama. To je ono što Tuzla Farm zove uslugom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ljepota i zdravlje