TUZLA-FARM donirao zaštitnu medicinsku opremu

06.04.2021 08:13:46
TUZLA-FARM donirao zaštitnu medicinsku opremu

Predstavnici Tuzla-Farm uručili Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu i Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla donaciju u vidu prioritetne zaštitne medicinske opreme

Predstavnici TUZLA-FARM uručili su Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu donaciju u vidu prioritetne zaštitne medicinske opreme. Radi se o donaciji 20.000 medicinskih maski za lice, a istovjetna donacija ranije je dostavljena i Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

„Obzirom na rastuće potrebe i izazove uzrokovane pandemijom koronavirusa, svjesni smo da je očuvanje zdravlja, prvenstveno zdravstvenih radnika, uslov svih uslova. Iskazujemo duboko poštovanje i zahvalnost svom medicinskom osoblju za njihov predani rad i trud u ovom teškom periodu i nudimo im podršku kako bi svi zajedno što lakše izašli iz ove situacije“, navode iz uprave TUZLA-FARM kompanije.

Obzirom na zabrinjavajuće zdravstvene podatke iz svih dijelova naše zemlje, pozivamo još jednom građane da budu strpljivi i da poštuju preporučene zaštitne mjere te time daju svoj doprinos očuvanju javnog zdravlja i sistema zdravstva.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Tuzla-Farm donacija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi