al
Veleton lider na BH tržištu u distribuciji tonera i računarske opreme

Predstavljamo

Veleton lider na BH tržištu u distribuciji tonera i računarske opreme

14.11.2017 09:05:21 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Veleton d.o.o. sa sjedištem u Glamočanima, opština Laktaši se bavi veleprodajom tonera, inkjet ketridža, filmova i fax rolni, printera, računara, kao i servisom istih. U prodaji tonera participiraju svi vodeći brendovi: HP, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, EPSON, KYOCERA, XEROX I PANASONIC. Generalni su zastupnik za BiH, zamjenskih tonera, brendova MASTER COLOR, RETECH, G&G i Nipon.

Ova kompanija se bavi prodajom zamjenskih tonera visokog kvaliteta. Pored tonera bave se i prodajom računara i računarskih komponenti. Najveći izbor svih vrsta računara, računarske opreme i sve to po ubjedljivo najnižim cijenama. Kupljene proizvode vam dostava na kućnu adresu.

Takođe, vrše usluge servisiranja štampača. Bez obzira da li imate laserski štampač, InkJet ili matrični štampač, zaposleni u kompaniji Veleton obavljaju servis štampača svih vrsta i modela.

Ova kompanije je objedinila sve bitne stavke i postala broj 1. na BH tržištu: domaća firma, 100% domaći kapital i uposlenici, garanciju kvaliteta, Isporuka u roku od 24h, najširi asortiman tonera i računarske opreme u BiH, raspoloživost količinom robe u svakom trenutku, pristupačne cijene...

Veleton d.o.o. je komapnija koja svojim radom i velikom listom zadovoljnih klijenata zasigurno dokazuje da zavrijeđuju vaše povjerenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo