al
Zašto odabrati linijski sistem za mužu krava?

Poljoprivreda i hemija

Zašto odabrati linijski sistem za mužu krava?

04.12.2019 09:01:55 / Izvor: Akta.ba

ITC svim svojim korisnicima linijskih sistema nudi savjetovanje i podršku u održavanju sistema uz obezbjeđenje svih potrebnih rezervnih dijelova. Prednost u podršci redovnog održavanju omogućena je 95% proizvodnjom svih rezervnih dijelova u fabrici čije proizvode instaliramo, što je značajna prednost za farmere.

Ako tražite perfektno rješenje za mužu, ITC  stručan tim sa dugogodišnjim iskustvom može izraditi sistem isključivo prema Vašim potrebama. U skladu sa Vašim raspoloživim budžetom možemo dizajnirati vakum sistem, mužnu opremu, sisteme za pranje i laktofrize.

Pazite na svoje životinje i nemojte zaboraviti da zadovoljne životinje daju više mlijeka. Sa pravilnim vakum sistemom i opremom, uvijek će im biti udobno. Veoma jednostavno ćete uočiti povećanje u proizvodnji mlijeka.

Zatvoreni sistem toka mlijeka

U zatvorenom sistemu, možete vjerovati u kvalitetu svog mlijeka. Pomuženo mlijeko nikada ne dolazi u dodir sa vanjskim faktorima i direktno ulazi u laktofriz kroz linijski sistem kompletno izrađen od inoksnih cijevi. Uz pomoć pravilnog sistema za pranje možete povećati kvalitet mlijeka, a uz različite programe pranja smanjiti razinu bakterija.

Podsjećamo, ITC Zenica zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerima i proizvođačima opreme za mljekare i farmere, može vam ponuditi kompletnu opremu od muzilice za jednu kravu do kompletne opreme za mljekaru ili siranu, za krave i za koze.

Iz širokog asortimana izdvajaju muzilice, kante za nošenje i mjerenje mlijeka, laktofrize, izmuzišta za krave, mljekovode, i svu ostalu opremu za štale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija