Posjetite nas na sajmu u Čelincu i napunite baterije!

17.09.2015. 12:51 / Izvor: Akta.ba
Posjetite nas na sajmu u Čelincu i napunite baterije!

Sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Čelinac 2015" bit će otvoren večeras i trajat će do subote 19. septembra 2015. godine. Učešće na sajmu potvrdilo je oko 150 izlagača iz BiH, Srbije i Hrvatske, a među njima je i Poslovni portal Akta.ba.

Sajam privrede, poljoprivrede i turizma “Čelinac 2015” bit će otvoren večeras i trajat će do subote 19. septembra 2015. godine. Učešće na sajmu potvrdilo je oko 150 izlagača iz BiH, Srbije i Hrvatske, a među njima je i Poslovni portal Akta.ba.

Sajamski izlagači polako pripremaju svoje štandove za posjetioce, ali i poslovne partnere jer će sajam zasigurno biti mjesto za uspostavljanje i obnavljanje poslovne saradnje.

Stoga, ovom prilikom pozivamo sve klijente portala Akta.ba koji se nalaze na sajmu, da nas posjete na izložbenom prostoru i to vrijeme iskoristimo za ugodno druženje i razgovor.

Ovom prilikom napominjemo da će Akta.ba štand biti mjesto "gdje se pune baterije", pa će svi naši pretplatnici, koji nas posjete na Sajmu, dobiti i prigodan "Power Bank" poklon.

Dakle, nema sumnje da će čelinački Sajam privrede ove godine sasvim sigurno biti najbolji Sajam u regiji, kako prema strukturi izlagača tako i sadržajima koji nudi izlagačima i posjetiocima.

Napore i želje organizatora da budu najbolji prepoznali su i visoke zvanice koji su najavili prisustvo svečanosti otvaranja Sajma.

Otvaranje Sajma je u 18 časova u Sportskoj dvorani.

Dođite da se družimo!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti