Poslovni portal Akta.ba jedan od 500 izlagača na ovogodišnjem sajmu ZEPS

06.10.2015. 10:55 / Izvor: Akta.ba

Nakon uspješnog izlaganja na Sajmu privrede u Čelincu, Poslovni portal Akta.ba jedan je od izlagača na ovogodišnjem, 22. Generalnom bh. sajmu ZEPS i 12. međunarodnom sajmu metala ZEPS Intermetal.

Nakon uspješnog izlaganja na Sajmu privrede u Čelincu, Poslovni portal Akta.ba jedan je od izlagača na ovogodišnjem, 22. Generalnom bh. sajmu ZEPS i 12. međunarodnom sajmu metala ZEPS Intermetal koji će biti održan od 6. do 10. oktobra na sajmištu Kamberovića polja u Zenici.

Kako je najavljeno, ove godine na oba sajma, na nešto više od 10.000 kvadratnih metara prostora, učestvuje oko 500 izlagača iz 25 država.

Pored izložbenog programa ovaj sajam je godinama izuzetna prilika za promociju pozitivnog odnosa prema bh. poduzetništvu. Također, bit će ovo prilika za susret i međusobno ekonomsko povezivanje, trgovinsku razmjenu, ali i mjesto za prezentovanje novih razvojnih projekata iz oblasti privrede.

Stoga, ovom prilikom pozivamo sve klijente portala Akta.ba koji se nalaze na sajmu, da nas posjete na izložbenom prostoru u Hali A štand br. 10 i to vrijeme iskoristimo za ugodno druženje i razgovor.

Također, napominjemo da će Akta.ba štand biti mjesto "gdje se pune baterije", pa će svi naši pretplatnici, koji nas posjete na Sajmu, dobiti i prigodan "Power Bank" poklon.

Čekamo vas!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti