Sinergija usluga: Pendemija zbližila Ećo Company i Stanpromet

20.07.2020. 12:17 / Izvor: Akta.ba
Sinergija usluga: Pendemija zbližila Ećo Company i Stanpromet

Ećo Company i Stan promet potpisali su Ugovor o zajedničkoj saradnji.

Ećo Company i Stanpromet potpisali su Ugovor o zajedničkoj saradnji. Radi se o kompanijama kojim je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu, istovremeno ulažući napore kako bi ispunile specifične i kompleksne zahtjeve tržišta, usaglasili su modele zajedničkog poslovanja za buduće projekte.

Ono što čini jedinstvenim i dodatno povezuje ove kompanije jesu ljudi, nekretnine/stambeni prostor, te njegova funkcionalnost i dizajn – Stanpromet pronalaskom i osiguranjem prave nekretnine u pravo vrijeme, a Ećo Company opremanjem nekretnine namještajem vrhunskog kvaliteta iz vlastite proizvodnje, uz stručne konsultacije arhitekata i dizajnera enterijera.

U današnjem vremenu savremenih tehnologija i ubrzanog načina i stila življenja, i jedni i drugi nastoje postavljati trendove, odgovoriti specifičnim i, ponekad, neočekivanim zahtjevima klijenata, te izaći van okvira i (p)ostati najbolji, lideri, na tržištu prodaje nekretnina i tržištu proizvodnje dizajniranog namještaja i kompletnog opremanja enterijera u Bosni i Hercegovini, ali i šire.

Vrijeme pandemije koje je stavilo globalno društvo pred iskušenje nije zaustavilo ove dvije kompanije da i dalje planiraju i hrabro se nose sa postojećim izazovima. To je i bio jedan od razloga da se u prethodnom periodu uspostavi i intenzivira bliska saradnja između kompanija, te pronađu optimalni modaliteti zajedničkog nastupa na bh. tržištu.

Podsjećamo da je Stanpromet agencija za nekretnine jedina agencija u BiH koja ima zaposlenog Realtor® agenta i koja posjeduje najsavremeniju opremu za profesionalno snimanje 3D i 360° virtuelnih šetnji i koja se bavi otkupom nekretnina, koje se nakon toga renoviraju i onda prodaju.

S druge strane, Ećo Company, odgovarajući na sve sofisticiranije zahtjeve kupaca ima i funkciju upravljanja projektima u okviru Inside dizajn studija, u kojem arhitekti i dizajneri enterijera vrše usluge projektiranja i dizajniranja enterijera u skladu za zahtjevima i potrebama klijenata.

Nastojeći odgovoriti na kontinuirano povećanje potražnje i zahtjeva tržišta, kao i plan širenja na regionalna i EU tržišta, Ećo Company je započeo i izgradnju jednog od najsavremenijih salona namještaja na prostoru jugoistočne Evrope.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije