Projekat Porto Montenegra - Boka Place predstavljen u Sarajevu​

01.11.2021. 09:03 / Izvor: Akta.ba
boka place

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas predstavili su novi razvojni projekat Porto Montenegra - Boka Place

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas, u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, predstavili su novi razvojni projekat Porto Montenegra - Boka Place, pred više od 60 članova Vanjskotrgovinske komore.

 

Događaj je organizovan u hotelu Evropa u Sarajevu, a neki od najistaknutijih članova Komore imali su priliku da čuju više detalja o izgradnji novog naselja Boka Place u Porto Montenegru, investicionim mogućnostima, kao i potencijalima za saradnju kroz zakup šoping prostora.

Večeri su prisustovali i predsjednik Vanjskotrgovinske komore BIH Ahmet Egrlić sa saradnicima, kao i nelkoliko već postojećih vlasnika nekretnina ili vezova u Porto Montenegru.

Najavljeno je da se otvaranje Boka Place-a, čija vrijednost investicije prelazi 100 miliona eura, očekuje u drugoj polovini 2023.godine, a da već vlada veliko interesovanje klijenata za kupovnu stanova, kao i zakup poslovnih prostora.

"Zbog atraktivnih cijena stanova koje se kreću od 190.000 EUR i fleksibilnih načina otplate, interesovanje reginalnih klijenata za kupovinu nekretine u Boka Place-u je izuzetno stabilno", poručili su investitori.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije