OBJAVLJEN JAVNI POZIV

Addiko Banka Sarajevo prodaje nekretnine širom BiH vrijedne 6,3 miliona KM

12.07.2023. 08:36 / Izvor: Akta.ba
DOMALJEVAC NEKRETNINA

Addiko Bank d.d. Sarajevo objavila je javni poziv za učešće u kupoprodaji nekretnina Banke čija ukupna procijenjena vrijednost iznosi cca. 6,3 miliona KM.

Addiko Bank d.d. Sarajevo objavila je javni poziv za učešće u kupoprodaji nekretnina Banke čija ukupna procijenjena vrijednost iznosi cca. 6,3 miliona KM, javlja Akta.ba.

"Pozivaju se sva zainteresirana lica da, u roku od osam) dana od dana objave ovog Javnog poziva u dnevnim novinama, dostave svoje prijave, u kojima iskazuju zainteresiranost za kupovinu nekretnina, na e-mail adresu nabavke.fbih@addiko.com  sa naznakom 'kupoprodaja nekretnina'", navodi se u pozivunakon čega će Banka razmotriti samo blagovremene, uredne i potpune prijave.

Nakon zaprimanja dostavljenih prijava i ocjene njihove prihvatljivosti, Banka će kontaktirati zainteresirana lica, odnosno podnosioce takvih prijava, te će sa istima pristupiti zaključenju sporazuma o čuvanju poslovne tajne (NDA) na osnovu kojeg će se e-mailom dostaviti Zahtjev za dostavu ponude sa neophodnim informacijama i dozvoliti uvid u dokumentaciju o nekretninama koje se prodaju.

Nekretnine koje se prodaju su stambene nekretnine širom Bosne i Hercegovine, tačnije u Jablanici, Širokom Brijedu, Domaljevcu, Visokom, Posušju, Grudama, Odžaku, Brčkom, Tomislavgradu, Ljubuško, zatim poljoprivredno zemljište u Čapljini i Brezi, poslovne nekretnine u Posušju i Kiseljaku, Čapljini i Grudama, te poslovne prostore u Livnu, Tomislavgradu, Vitezu, Kreševu, Mostaru, Vitezu…

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije